birprensesvebirprensannesi firdevs__tozgun Yani ilk gebelik için erken 🤷 Hatta ikinci gebeliğim hissediyor gibiyim yinede erken diyorum 13+2 yiz 🥰
Merve8126 firdevs__tozgun hissediyor gibiyim ama gerçekten bebek hareketi mi yoksa kendim mi kuruyorum blmiyorum 😂ama içimde bir şeyler oluyor 10+6
Thutik firdevs__tozgun 14+2 henüz kıpırdanma bile yok, muhtemelen 3-4 hafta daha yolunu gözleyeceğim =)
Kadze birprensesvebirprensannesi ikincide 13_14 hissedilir diyorlar zaten benm daha yolum var ikinci hamileligim bnmde ama heyecan aynı heyecan🥰
birprensesvebirprensannesi medineninannesi Erkek büyük ihtimal denildi oluşumuna göre bakalım canım 🤷
medineninannesi birprensesvebirprensannesi hayirlısı olsun saglıklı sihhatli rabbim kucagımıza almayi nasip etsin
birprensesvebirprensannesi Merve8126 Ayyy yok canım benim bağırsak hareketlerin o 🤭 O haftalarda hissetmen mümkün değil 🤦 İlk gebeliğin mi🤷
Thutik mmk01 ben 9. Haftada fetal dna yaptırmıştım o yüzden erken belli oldu oğlumuz olacak cnm, ama 14′te çoğu kişinin belli oluyor ilk randevuda miniğinin cinsiyetini öğrenirsin umarım henüz göstermediyse bile 🥰💗
firdevs__tozgun Sibelrx erkek gibi ama kesin cevap vermiyim bidaki kontrolde belli olur kesin dedi ocagın 16 sında belli olcak🥰