Dururas Arkadaşlar merhaba, 5+2 haftalık gebeyim, doktor arayışına başladım kimleri önerirsiniz ? Erkek kadın farketmez
Leylim elaanur kesinlikle tavsiye etmiyorum gebeliğimin ilk haftaları gitmiştim kalp atışlrını görmek için ne soru sorduysam tersledi cvap bile vermedi baya kaba bir bayan.
elaanur Leylim hadi yaa ben iki doğumdada onun takibi altındaydm çokda memnun kalfdm asla bi kabalığnıda görmedim.hadtanede bi tek onun kapısında kuyruk olusuyor diğer doktorların tek tük hastaları oluyor.Bence dediğinz gibi tavırlar sergilemiş olsa hasta sayısı fazla olmaz diye düşünüyorm☺️
Leylim Bağlar hast. Selami erdem 21.haftadayız gayet memnunum. Aklıma takılan birşeyler oldumu mesaj atıyorum cevap veriyor aylık kontrollerimde detaylı bakıyor
Basak0503 Minikekebekk cep numarasını size veriyor mu? İstediğinizde ulaşabiliyor musunuz? Tavrı ilgisi falan iyi mi yoksa değişken mi oluyor.
Minikekebekk Basak0503 evet mesela benim son haftalarım geçen gün muayeneye gitmedim beni aradı çağırdı bugün muhakkak gelin diye bişey olursa vatsaptan mesaj atıyorum veya arıyorum
Basak0503 Minikekebekk ne güzel öyle ulaşabilmek ya. Ben doktora numara veriyor musunuz diyorum yok diyor acil bişey olursa 4. Kata gelip yardımcı olurlar diyor. Yahu ben gelmeden bişey soracaksam bişey olsa nolacak. O zaman da 4. Katın temizlik görevlisinin numarasını ver tövbe yarabbim😂😂
Minikekebekk Basak0503 doğum paketi daha uyguna geliyor birde kaleme vurursanız ve 3 ödeme yapıyorsunuz periyotlar düşünün derim
Basak0503 Minikekebekk öyle mi dersin ben 12 haftalıgım yeter mi acaba muayene ve kontrol zamanları ilk gebeliğim acemilik olduğu için soruyorum bu arada siz kaç haftalıksınız.
Minikekebekk Basak0503 paketi aldığımda bende 12 haftalıktım şuan 39dayım ve bir muayene 3 4 kontrol daha duruyor yani paket yetiyor
Basak0503 Minikekebekk öyle mi o zaman bi bakayım bu paket işine☺️ Bu arada maşallah yolun sonuna gelmişsiniz rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin kuzum 🌸🌸🌸 yorumların içinde teşekkür ederim 🌿