Fatosef 14 haftayı geçince test yapılmıyor diye duydum doğru mu 13 haftaya grdim hastaneden randevu bulamıyorum. Süresi geçerse yapmazlar mı? Özele gideceğim ama ikili ücretini söylemiyor telefonda özelde yaptıran bilgisi olan var mı?
Yarenim7 Fatosef 11 14 hafta arası yapılıyor diye biliyorum ankarada yaşıyorum özel hastanede muayene dahil 250 lira 😊
AABT Fatosef valla ben 50 tl verdım test ucretı sadece muayne ucretıde alırşar ama doktor ölçum yapıyor cunku
Smy238 Fatosef bugün yaptırdım ben 13+6 muayene artı kan 210 lira yani 110 lira vermiş oldum 🥰 14 haftada da yaparlar bence doktora ilk defa gittim hiç sormadı bile neden geciktin diye 🥰
Fatosef Smy238 inşallah 14 haftanin içindeyken de yaparlar da devlete giderim yoksa ozele gtmem grekecek 110 çok değil ama sadece bir kan testi için pahalı geliyor yinede
Cemrece Seymamuge Yani ozel de oyle evet dok.muayene ucreti veriyosun bir de yaptiricagin test ucretini ekstra olarak.
Cemrece Fatosef 11 ile 14 arasi yapiliyor canim ozel de yaptirdim 200 tl verdim simdi 17.haftadayim ucluyu de yaptiricam persembe gunu
Nilperisi Fatosef istanbul sonomed görüntüleme merkezinde 516 tl ye yaptırdım 13+0 ‘da, 1 hafta içinde çıktı. 14 e kadar ikili tarama sonakiler 3 li, 4 lü diye gidiyor
Cemrece Seymamuge Hangi hastane o 😅 Ben 200 test parasi verdim 350 muayene ucretim zaten yani bilmiyorum hastaneye gore degisiyor canim