Asilbebek Kizlar sag göğsüm alti hani sütyen kabi içindeki tel cikar batar ya öyle bi ağrı var kaburga filan değil gogsumun 4 parmak filan altı hamilelikte bağlantılı bi agri mi bileninz varmi ? 29 haftadym
Makbule7995 Asilbebek canım benim de öyle oluyor 32nci haftadayım bebek büyüyor ya kaburgalar da ağrı oluyor
Mehtapakgl Asilbebek var kuzum, bilirim o ağrıyı sağa yat ağrır sola yat ağrır. Sırt üstü yatınca geçiyordu. Doktora kasılma şikayeti ile gittim bana bir ilaç verdi nidicart diye onu içinde geçti şükür gece rahat uyuyorum. Yokya yatırmıyordu resmen.
Bebek-geliyor Asilbebek benim ilk 3 ay çok hassas ağrılı oluyordu. 20. Haftadan sonra daha da sıklaştı sütyen takamıyordum ağrıyordu 30. Haftadan sonra emzirme sütyeni takmaya başladım biraz olsun hafifledi ağrısı ama ara ara yine ağrı devam ediyor 😞
Asilbebek Mehtapakgl dokununca filan acıyor normal otururken sanki sutyen teli batıyor öyle bi baski var gibi sizinde öyle mi
Mehtapakgl Asilbebek dokununca otururken yatarken hep ağrıyordu, işte ilaca başlayınca çok şükür geçti
nazlizci Asilbebek hamilelikte en çok beni rahatsiz eden duruuummm benimde aynısı 😣 ölüyorum ordaki acıdan kaburgalar galiba 😒
ayseeerl13 Kızlar benim gibi göğüs kaşıntısı yaşayan varmı otuzikideyim çok fena göğüslerim kaşınıyor