Betyit Yasemin2344 ya bende 37+2 yim pazartesi randevum var şekerden dolayı galiba bende 38 de aldıracağız 😍
B55 Son 6 gün Benimde bende sezaryan olmayı tercih ettim normal Doğum yapamicamı bildiğim için riske atmak strese sokmak istemdim kendimi
Yonalirem Bende 37+2yim Perşembe günü gün verir diye düşünüyorum doktorum 38i görelim demişti bende sezeryan olacam son günler hayırlısıyla alırız insaAllah kucağımıza ☺️
B55 Yonalirem ya kafam çok karışık 2 santim açıklığın var dedi doktor ama ben normal Doğumdan çok korkuyorum sezaryan istedim bilmiyorum doğru mu yaptım
Yonalirem B55 sen kendini hangi doğuma hazir hissediyorsan yapacağına inanıyorsan öyle yap bence benimki ilk dogumda sezeryan olunca mecburiyetten yani
B55 Yasemin2344 aynı gün doğurcazzzz bende kendim sezaryen istedim 2 santim açıklık var dedi ama riske atmak istemedim ne bilim doğru mu yaptım
Yasemin2344 B55 bende ilk dogumumu kendim istedim sezeryan olmasını kendime güvenmedim normal yapamam ben hala düşündükçe bi tuhaf oluyorum çok korkuyorum 😁