Tatliskoo Kizlar benim gogsumde birazz catlak olustu bide mor damarlar var sizde durumlar nee acabaaa gogsumde cok buyuk degill 80 bedenndi
Tazegebe1 Tatliskoo ben 14+5 in göğüslerim baya büyüdü ve damarlar çok belli olmaya başladı kaşınıyor bende bebe yağı sürüyorum🥺
34_21_23 Tatliskoo 10. Haftada bir kerede her iki göğsümün altınında kıpkırmızı olduğunu gördüm çatlamış. Şok olmuştum kremliyorum ama artık geç kaldım galiba. Bu kadar erken beklemiyordum 😀
Ayse2011 Tatliskoo benimde 85 bedendi ama ilk gebelikten fısma olmuştu şuan o kadar güzel duruyorki dolu dolu cok hosuma gidiyor bu durum 🤣damarlar da belirgin
Tatliskoo Tazegebe1 bende oyle canim karnimda catlak yok ama malesef gogsum niye boyle oldu anlamadim 27. Haftamdayim bende
yusufbebekk447 Bacaklarımın arka kısmı üst tarafta çatlak var ve kalçamda aynısı karnımda ya da göğsümde olur diye çok korkuyorum .Birden bire oluştu çünkü .Karnımı hem kremle yağla nemli tutmaya çalışıyorum umarım olmaz .
Ayse2011 Tatliskoo geçiyor tabi hatta fısıyor gögüsler yer çekiminden dolayı içide boşalıyor. Aslen ben damarlı bir insanım benim hep belirgindir oldu olası ama şuan 2 katı daha belirgin.