birprensesvebirprensannesi Aldığınız sonrada neden bunu almışım dediğiniz şeyler nedir 🤷 Biz anneler aman bunu alayım buda gereklidir şunuda alayım bir hevesle alıyoruz ama gereksiz şeyler neler almayalım fikir olsun 🤷
Busbushatun birprensesvebirprensannesi ben kizim icin suslerin puslerim diye alt ust takimlar elbiseler ayakkabilar filan almistim ama sadece bitane bayramda bide kirki ciktiginda giydirdim cogu sey bosuna oldu hele ayakkabi ilk 3 ay cok gereksizmis ben bi hevesle asiri giyim alisverisi yapmisim,
Babyy1S birprensesvebirprensannesi tulumlarini bacak kisimları tek taraflı giyilip cikaran tulumlari aldigim icin pişmanım kullanamiyrm bile
birprensesvebirprensannesi Deletedmom5 Bencede çünkü gereksiz şeyleri farketmeden alıyoruz lazımdır aman heveslendim alayım falan 🤷
Raymalifalitiko Babyy1S bu tulumlarin fermuarlilari varmış acaba onlar kullanışlı midir ki.. Tulum da çok tatlı duruyo ama bebiste.
Babyy1S birprensesvebirprensannesi normal tulumlar var ya uzun tek parça olanlar onların bacak kısmı cıt cıtlı oluyor ya tek bir bacak kısmı cıt cıtlı olanları tavsiye etmem surekli altini kirlettiginde bacaklarini içine sokmak zor oluyor
neslihann87 Yesim18 tulum fazla kullanılmıyo canım açıp kapatma yönünden bana zor geliyo hiç almadım birde çok hızlı büyüyolar hemen küçülüyo
Ebrulice78 birprensesvebirprensannesi bebeğin boyu uzandığında ki ilk aylar çabuk uzuyor bu defa omuz ve beli kasıyor