Eyces Arkadaşlar iyi akşamlar 12 haftalık olduk bugün aşırı mide yanmam var ne yapsan gecer bu haftada olması normal mı?
Ummudogan Eyces ben 1 sade soda, 1 limon, yarım çay kaşığı tuz içiyordum anca fayda ediyordu hemde baş ağrımı geçiriyordu yoksa hastahanelik oluyordum mide bulantisi,yanmasından. Ama günde 1 defa iciyordum herseyin fazlasi zarar diye
Mervegnlts Eyces İyi akşamlar canım🥰 rennie veya gaviscon alıp içebilirsin canım mide yanmasına iyi gelir istersen doktoruna danış öyle kullan ama Bi zararı yoktur☺️ taze nane de çiğneyebilirsin mide asidini alır, süt hazımsızlık yapıyo genelde ama yanmaya da iyi geliyo. Patates suyunu da dene derim canım bire bir mide yanmasını alıyo. Geçmiş olsun canım benim🤗
Eyces meryemmblog sade soda dün içtim canım bugün yanma başladı sütte içemiyorum 12 haftada olması normal mi
Annelog Eyces normal Bende 13+2 deym hala mide yanması ve ekşimesi yasyrm ama en iyi çözüm ılık süt bir şey daha önerebilirim kaynamış suya şeker at yarım çay bardağı icmen yeterli biraz ılık olunca ic canım ne cok soğuk ne çok sıcak
meryemmblog Eyces normaldir canım daha neler yaşicaz bakalım her şeye şaşırmayalım sağlığımızda bi sıkıntı olmasın da bunlar dert değil sakız falan çiğne belki iyi gelir
Morphi Salatalik yiyorum ben ya hem yanma hem bulanti cekiyorum 12 oldum bide kizartma vd yagli yeme yag koyma hatta yemeklerine ozellikle oglen dikakt et