Cvtysmn 23+4 iki kilo aldım ikinci gebeliğim ilk oğlumda ödemim çoktu 40 kilo almıştım sağlıklı olalım kilolar gidiyor kızlar
Cvtysmn hilal-a zaten ödemim enfeksiyonum vardı 37 haftada doğuma sezaryen karar verildi ama doğumdan sonra hepsi geçti şükür
iremce_88 Edakuz58 bende 5 kilo aldım🤰🏻 Diyetisyen desteği olmasa 100 kg olurdum ama 70le başladım bu yola☺️
Cerla Edakuz58 59 la kaldım 56 ya düştüm ilk 3 ay. Şuan 21+1 iz 58 buçuklardayım bu ara alırım iştahım fena açıldı
hilal-a Edakuz58 sende benim gibi ekmekcisin çok güzel bişey ya ama aşırı kilo yapıyor işte canım zayıfsan ye gitsin 🤭
Bengudursun Melekaksuu son 1 haftada yedikleriniz arttığı için mi kilo aldınız peki yoksa kendiliğinden alınıyor mu merak ediyorum
hilal-a Edakuz58 canım sen yine de azaltmaya çalış çünkü belli hafta sonra hiç doydugunu hissetmiyorsun ben 31 deyim sürekli açım gibi geliyor
Zeylull 20 haftada aldığınız kilolar bebislere değil size yarıyor bayanlar. 20 haftada isterseniz 10 kilo alin ister 5 bebeğin büyüklüğünü etkilemiyor 😁 o yüzden şimdiden dikkat etmelisiniz yoksa ilerleyen zamanlarda daha çok sıkıntı çekebilirsiniz
Melekaksuu Bengudursun yani istahim açıldı ama 5 aydan sonra zaten alınıyormuş her türlü ben yediğim kadar yürüyen de biriyim