Dr0607 Irmakkk01 ara ara çok hareketli oluyor bende korkuyorum bazen 😂😂 kilosu nasıl ben 35 haftalığım 3 kilo bebiş doktor kızıyor fazla diyor kilosu 🤦♀️
dumansule Irmakkk01 benim minnoşum da hareketli sıkıştığı yerde.bir de doğum pozisyonunda ayaklarını diz kapağını çıkartıp duruyor karnımda☺️
KubosM Irmakkk01 Canım benim oğlanda hareketli bazen öyle bir vuruyor ki kaburgalarıma kıracak diyorum 🙈 ama doktora gittikmi hiç hareket etmiyor sıpa
Irmakkk01 Dr0607 valla canım masallah benim prenses minik sana göre 32 de 2100 su yarın gitcem 35+3 çok çok 2700 diye düşünüyorum 🤗🙏🧿🧿🤭
KubosM Dr0607 Maşallah benimkide 36 olacak 3200dü 🙈 doktorumda en geç 20 güne kadar doğması lazım iri bir bebek dedi
Dr0607 Makbule7995 özellikle yediğim birşey yok canım normal meyve mi sebzemi yiyiyorum kilo alsın diye ekstra birşey yemiyorum ben ırsi olduğunu düşünüyorum çünkü annemde beni 4 buçuk kilo doğurmuş benim bebeğimde anasına çekmiş 😂😂
Dr0607 Irmakkk01 bizimde 32 de 2400 dü 600 gram almışız sağlıklı olsunlarda 300 400 gram fark etmez rabbim korusun onları inşallah 🥰
Dr0607 KubosM bana normal geliyor bebişlerin kilosu doktorum ısrarla kilolu diyor bende anlamadım sen düşünüyorsun bu konuda canım 😃
KubosM Dr0607 benim doktorum genetik dedi canım 🙈 eşim 4.5 kilo doğmuş ben 3800 oğlumunda böyle olmaso normal yani 😊
Dr0607 KubosM bizim doktorda hemen sen kaç kilo doğdun dedi bende 4 buçuk kilo doğmuşum babası 3 kilo doğmuş ben söyleyince şimdi anladım dedi doktor 😂😂 sağlıklı olsunlarda inşallah rabbim korusun gözümüzün nuru evlatlarımızı 🥰
KubosM Dr0607 Sağlıklı olsunlarda kuzum kilonun pek önemi yok aslında 🥰 bizimkilerde azıcık tosuncuk olsunlar 🙈