Defne28 Şuan 18 haftalık hamileyim.. 18 cm 220 gramdayız.. 18-23 arası 4D ultrason yapılıyor sizce hangi hafta en uygun zaman? Büyüdükçe daha net görüntüler alırmıyım, son haftaya kadar beklemekte fayda varmı? Cok sabırsızım cünkü😂
ssnnmmm Defne28 20-24atası yapılıyor ama en uygun zaman 21-22.hafta bebek çok büyüyünce inceleme yapmak zor oluyor
H-melek Defne28 ben 20. Haftada bildiğiniz bebek görüntüsünü almıştım renkli olarak ama bebeğim 380 gramdı ortalama o gramlara geldiğinde alabilirsiniz bence.
H-melek Defne28 detaylı ultrason tarihini mi soruyorsunuz tam anlayamadım yanlış bilgi vermiş olmayayım
Oykuaygun Defne28 renkliyi istediğiniz zaman verir doktorunuz. Bende dün gittiğimde istemiştim. Detaylı ile alakası yok ama
H-melek Defne28 doktorunuz bebeğin gelişimine göre 4 haftalık periyot içinde en uygun zamanı belirleyip söylemesi gerek. Benim bebeğin gelişimi bir hafta ileri olduğu için 20. Haftada uygun gördü en iyisi doktorunuza danışın:)
Gzmrt Bana da doktorum en iyi 22 haftada yapıldığını söylemişti organlarının gelişmişlik seviyesinin uygun olduğunu daha erkenden bakmadığını da söyledi. Doktorunuz en iyisini bilir :)