Hatice29 Gzm14 İnanamıyorum ya ne kadar acımasız doktorlar var bildiğin git cinayet işle diyo sana sapasağlam bebeğe Allah Allah ne günlere kaldık 😞😞
Cansu101706 KutsalAnnelik bende bugün Balıkesir üniversitesi tıp fk.ne gittim. 158 lira ücret ödedim saatlerce sıra gelecek diye bekledim. Ama özeldeki doktorumun yaptığından farklı bir şey yapmadı. Yarım saate yakın sürdü. Renkli foto verecekti. Ondada miniklerim yüzlerini göstermedi. Ultrasyon kağıdı ve 4 sayfalık bir fotokopi tutturdu. Her şeyi göremediklerini ücretli testlerin olduğunu da söyledi ben kabul etmedim. Ama cd gibi bir şey vermedi.
KutsalAnnelik Cansu101706 Bana ultrason kağıdı bile vermedi iki sayfalık bir dosya sadece 200 TL özel muayene ücreti ödedik
ironbaby aysutemiz#12416393 randevu alırken perinatologdan ayrıntılı ultrason diye belirtin ona göre randevu veriyorlar
ironbaby HaticeeKubraa hastaneden hastaneye değişiyor. Gideceğiniz hastaneye şimdiden sorun yoğunluğu
Umay6060 HaticeeKubraa Ümraniye Erbil çakar öneriyorlar fiyatı 320 TL haftaya çarsambs gideceğim bakalım
findikkurdu2 Umay6060 nakit fiyatı 320 mi olmuş acaba 280di en son bende bu ay sonu gideceğim. Birde ne kadar önceden randevu aldınız, yogunlarmi acaba
senell Umay6060 merhaba bu doktor sanırım Zeynep kamil’de çalışıyor. Siz özel kliniğinde mi görüneceksiniz? Yeri nerede? Ben araştırdım ama bulamadım.
-yesim- HappyMom bakırköy sadi konuk hastanesinde perinatoloji bölümüne yaptırdım çok güzel baktı 40 dk sürdü yaklaşık renkli fotograf detaylı sonuç kagıtları herşeyi verdi 2 hafta sonrasında da kontrole çagırdı detaylıya yakın bi daha baktıı daha ne olsun
cigerpare -yesim- aaa gerçekten mi devletle ilgili bayağı güzel bir haber bu peki doktorun adını öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar önceden randevu alınıyor ben 17 haftalığım
AysSzg dunyamguzellesti İyi günler bende 3 hafta önce girdim detaylı ultrasona banada sadece cd ve kocaman dosya verdi çok şükür herşey yolunda ordada çocukla ilgili herşey yazıyor
SenaUysal Ankara Şehir Hastanesinde yaptıran var mı acaba, benimde 9 şubatta randevum var. İkili ve 3lü de fotoğraf alamadım bu sefer bari alsam 😬 albüm yapacaktım tüm hevesim kaçtı alamadıkça.
Minikbademinannesi SenaUysal Bende cuma günü gitcm ilk defa detayliya o hastaneye hangi doktora gidiyosn cnm
SenaUysal Minikbademinannesi funda arpacıya gittim genel olarak. Denk gelmediği zamanlarda yibe araştırıp uzman doktorlara gittim canım
SenaUysal Minikbademinannesi detaylıdan sonra yine yazar mısın buraya merak ediyorum nasıl oluyor. Tecrübelerin beni çok mutlu eder
Gizem1996 Kubrymn 4 gün önce gittim ankarada özel hastaneye 280 lira verdim 25 dakika falan baktı organlarının tek tek 8 adet resimlerini rapora zımbalayıp verdi ve 3 adet renkli ultrason fotoğrafı verdiler