cigerpare paradiseeeeee Bağcılar’da gebe polikliniğine randevu yoktu alamadım. Detaylı usg yapan doktorunuzun adı neydi
smyra68 Merhaba detaylı ultrasonu çektirmesek ne olur çok pahalı sigortam da yok . Ne gibi önemi var bu ultrasonun 22. Haftam bitiyor
dygn smyra68 ben bugün yaptırdım cnm. Tum organlarina bakildi. Plasenta damar sayisi, konumu vs, kalp, bobrek, kan akisi, bagirsak, beyin hersey.. %80-90 anomali tespiti yapiliyor.
Mymom_61 smyra68 her şeyine bakılıyor kalp odaciklari safra kesesi ciğerler omurga beyin kan akışı plesenta da ki kan akışı eller ayaklar parmak sayısı aklına gelecek her şeye bakıp bir sorun varsa doğumdan sonra hemen mudehale edilsin diye
Mymom_61 dunyamguzellesti ben de İstanbul Tuzla da özel bir hastanede yaptırdım CD verdiler foto ve video var 🤗
Mymom_61 LETHE evet memnun kaldık tavsiye ve araştırma üzerine gittik zatenprofesör doktor Eray bey Tuzla Okan üniversitesi hastanesi
Mymom_61 Asya29_aslnyrk ben de pazartesi yaptırdım 21+3 idim kilosu 465 gram boyu 25 cm idi bilemedin
Mymom_61 Murvettt her hastane farklı demek ki ben normal gittiğim hastanemde de hep renkli alıyorum fotosunu hatta her gittiğimde video çekiyorum anı kalsin diye Pendik Medipol üniversitesi hastanesi
Murvettt Mymom_61 güzelmiş ben hep ultrason görüntüsü alıyorum siyah beyaz ama renkli alsam da yüzünü hiç göstermiyo ki bizimki 🙈😂
LETHE Mymom_61 tsk ederm. Medipol deki doktorunuz kim? Ben hep siyah resim alıyorum 😊 yada belli bir haftadan sonra mi renkli ile bakılıyor
Mymom_61 LETHE saadet Ünsal a gidiyorum canım bir de mine hanımı çok ovuyorlar hastane yeni bir hastane ve imkanları çok iyi o bakımdan güzel
findikkurdu2 Umay6060 nakit fiyatı 320 mi olmuş acaba 280di en son bende bu ay sonu gideceğim. Birde ne kadar önceden randevu aldınız, yogunlarmi acaba
Umay6060 findikkurdu2 haftaya Çarşamba gideceğim geçen haftadan aldım kaç haftalıksınız diye sorup ona göre randevu veriyorlar. Yoğunluk derecesini bilmiyorum açıkcası nakit 320 kredi kartına 380 dediler