Tugbaefran Amin amin 6 seneye gircem dis gebelik kimyasal tedaviler derken cok yoruldum rabbim hepimizin yuzunu güldürsün bebiş in canla basla tutunur insallah her seyin vakti zamani var derler insaallah gelmistir vakit de alirsin evladini kucagina .
ogrenciiiannee96 Ygmrb Bebek evet 😔Çok geçmiş olsun öncelikle ama lütfen üzülme Rabbim en kısa zaman da tekrar nasip etsin hamileliği ve sağ salim kucağına almayı da. Ömrü yokmuş ve düşen bebeklerin çoğu hastalıklı olduğu için yani lütfen üzülme Allah büyüktür
denizali_ Ygmrb ben de dusuk yaşadım geçen sene böyle şeffaftı aynı boyle erkek bebek diyorlardı . Kırmızıysa kız bebek falan ne bileyim ya Allah yardımcın olsun bende suan yine hamileyim yine de riskim var 🥺🥺
Sevgi1907 Ygmrb geçmiş olsun canım banada bebek gibi geldi ama bilemedim rabbim en kisa zaman hayırlı haberlerini almayi nasip etsin inşallah 🤲 🤲 🙏 🙏 🙏
Bsraao Gizem1996 amin inşallah birbirimize dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor Allah yardımcımız olsun 🙏
Hosgeldinbebek Meloss37 maşallah ya, darısı bana 💜 benm de aynı şekilde oldu insan biraz ümidini kaybediyor, güzel tecrübeler duymak istiyor. Teşekkür ederim
BurcuLice Ygmrb öncelikle geçmiş olsun dış gebelik ise düşmesi normal bebeğin büyümesi söz konusu değil düşüğün için kan pıhlaşmasına baktılar mı bi baktır pıhtılaşma varsa tedavi olursun rabbim yardımcın olsun üzülme rabbim kucağını boş bırakmasın
izmirlihatice cok gecmis olsun cnm allah kimseyi yasatmasin benm arkadasim canli olarak gordu doktor evet bu bebek dedi allhim kimseye yasatmasin 😔😪 https://hizliresim.com/V013U1
Jrhazar mucizemm_ çok geçmiş olsun.. doktorunuzu tanıyan seven biri olarakta sizin başınız sagolsun daha iyilerine denk gelir hiç aramazsınız inşallah 🙏🏻♥️ Rabbim hayırla hepimizin kucagını doldursun ♥️♥️