Ygmrb Mpy oldu iki saat sancı çektim sonra bu parça düştü düştükten sonra ağrım kalmadı suan iyiyim ama beta yükselmiş aksine bebek düştüyse beta nasıl yukselir anlamıyorum
Mpy Ygmrb kan da ki değer hemen düşmez bende de öyleydi cok sancı çektim bi parca düştü sanki dünyalar benim oldu 3 saat uyumuştum sonra bidaha başladı bende sancı bikere daha birşey düştü.. ya ikizdi ya da kesesiydi doktor da anlamadı
Ygmrb kedidirokedi beyaz olan mı bende kırmızı olan bebek diye düşündüm nerden anladınız beyaz olanın bebek olduğunu 😭
Ygmrb Mom433 o kadar zor ki inanın ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor önceki dış gebeliğimde kürtaj olduğum için böyle parça gelmemişti çok korktum 😭😢
Ygmrb Meloss37 suya koymadım ama ufak ufak kürdanla dokundum dağılma vs yok öylece duruyor sert et parçası gibi doktor rahim içi parçadır dedi bakmadan ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum 😭😭 minicik doğum yapar gibi hissettim
Meloss37 Ygmrb keşke suya koysaydın kuzum ne kadar doğru bilmem ama bebek olunca belli olur derler kısmet kuzum hersey üzülme benim ilk gebeliğim de boş keseden kürtaj oldum sonra kimyasal yaşadım çocuğum olmuycak diye çok ağlıyordum şuan oğlum doğdu 7 aylık Allahtan ümit kesilmez canım benim Rabbim gönlüne göre versin ❤️
Mom433 Ygmrb bende 3 kere kurtaj oldum 3.cusu mayıs ayında oldu uyudum uyandım bitti ama hep ağlayarak uyandım hep hastaneler basimiza yıkıldı çok zor bu durumlar ne yapcaz bilmiyorum kalbi duruyor iğne ilaç ne varsa kullandım tutamadım yattım kalkmadım gene beni bıraktı 4.kez deneycez rahminde sorun cıktı ameliyat oldum o kdr yiprandimki ama halem deneme hevesi var napim rabbim bizi görsün acisin 3 düşük yaptı bi akrabamız şimdi onunda minnoş kızı oldu bal gibi nasıl tatlı tontiski😊
Zehraaa98 Ygmrb ayy canım canın cok acıdı mı yaaa Allah bırdaha yaşatmasın benım kuzenımdedış gebelık gecırdı keske senın kadar rahat düşürseydı 🥺 tüpleri alındı tamamen kürtaj oldu Allah beyerınden korusun
Ygmrb Mom091 yarın gideceğim doktor tekrar beta istedi iğne etkisini göstermemiş olblr dedi tekrar iğne yapacak bu parçaya da bakmadılar isterseniz patolojiye gönderelim dediler sabah ben istemedim o an
mucizemm_ Ygmrb canım benim ameliyatla alındı bebekte sonrasında yapılan kürtaj parçalarıda patalojiye gönderildi ama neden olduğuna dair Bi bilgi yok sadece parça hakkında bilgi geliyor bilgin olsun
Mumsyyy Ben kimyasal gebelik yasamistim, kese falan gozukmedi bende de, sonra kanamam oldu cok sanci cektim ve boyle parca dustu, beta dusmeye basladi dusurdukten sonra, bi sonraki ay tekrar hamile kaldim
mucizemm_ Ygmrb 4 ay önce bende dış gebelik geçirdim düşük başlasın diye doktorum iğne vurmuştu ve yoğun kanama gelebilir parça gelebilir korkma istediğimiz bu zaten demişti malesef çok üzücü ama bebeğin olabilir😔İnşallah rabbim kucağımızı tez zamanda doldurur çok geçmiş olsun🙏
Ummudogan Ygmrb canim sen yinede gönder patolojiye. Ve bence baska doktorlarada git. Bu görseli göster sonuçlarinı filan. Çunku parca kesinlikle boyle birsey degil bende dusuk yapmistim ordan biliyorum
Mom091 Ygmrb canim olsun en azindan nedeni nedir bakilir bidahakine onlem alinir pıhtılaşma flan varsa mesela kan sulandirici kullanirsin