Ygmrb Midesi kaldıranlar baksın lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bana dış gebelik teşhisi koyup metotreksat yaptılar ama benden bugün böyle birşey düştü bu bebek mi yoksa parça mı anneler bilginize ihtiyacım var çünkü dış gebelikte bebek düşmesi izlenmezmiş kanamayla atılırmış yoksa sağlıklı mıydı benim bebeğim 😣😣 Midesi kaldıranlar baksın lütfen [url=https://hizliresim.com/ReOOgy][img]https://i.hizliresim.com/ReOOgy.jpg[/img][/url]
SutlacimiYedimmiBen Ygmrb canım ben hic düşük yapmadim ama bebek gibi duruyor sadece kan pıhtısı olsa şüphelenmez insan ama alttaki beyazlık bebek gibi
Ygmrb Limonumm ama bana dış gebelik teşhisi koydular bebekse nasıl oluyo o zaman yanlış teşhis sonucu mu ben bebeğimi kaybettim keseyi görememişlerdi tüpte dediler düşük iğnesi yaptılar 😭😭
NurOzadaBulbul Sizi üzmek istemem ama malesef benim de böyledi ve düşük yapmıştm dr a giderken bu parçayı alıp gidin patalojiye gönderiyorlar neden düştüğü vs hepsinii öğrenmek için gerekli başınız sağolsun😢
Ygmrb NurOzadaBulbul bende göndericem istediler gönderelim diye ben vermek istemedim ufak doğum yaparmış gibi düştü 😭😭
Blueblt Ygmrb Ygmrb düşük iğnesi eğer bebeğin sağlıklıysa rahme tutunmasını daha da çok kolaylaştırıyor. Eğer sağlıksız bir fetüsse kanama yapıp düşüğü başlatıyor. Bence doktorunu değiştir inşaAllah bebek değildir bu 🙏🏼
26Merve Ygmrb Canım dış gebelik bebeğin rahim değil yumurtalıkta canlanması zaten 😢Allah’ım tez zamanda sağlıkla rahmini de kucağını da doldursun
Ummudogan Ygmrb canim baska doktora hic gitmedinmi? Bazen doktorlar yanılabiliyor. Bana bos gebelik teshisi koymuslardi inan belki 10 doktor gezdim, kesin sonuc alinca mecbur aldirmistim ama hepsi bos demisti yani
SutlacimiYedimmiBen Ygmrb canım dış gebelikte bebek oluşuyor fakat rahim yerine tüpte büyüyor bu da zaten imkansız olduğu için düşük yaptırıyorlar üzülme demekki gerçekten rahimde değildi tüplerdeydi
Limonumm Ygmrb bi tanıdım 3 kez dış gebelik yaşamıştı hamile kalınca corapsrin ve oksopar kullanıyordu şuan 6.aylik hamile genetik testi yaptırın pıhtılaşma sorunu olabilir
Adanisa Ygmrb Limonumm ya bu doktorlar nasıl bakıyolar ya. İns. Onların yanlos teshisi yüzünden düsmemistir ya 😞
Meloss37 Ygmrb kuzum sanırım bebek o ben kürtaj olduğumda benden parça düşmüştü babaannem suya koy bakalım bebek mi parçamı demişti benım böyle değildi kan parçasıydı seninki bebeğe benziyor tabı suya koymakta ne kadar doğru bilmem eskiler öyle yaparmış istersen Bi doktora git
Ygmrb Meloss37 suya koymadım ama ufak ufak kürdanla dokundum dağılma vs yok öylece duruyor sert et parçası gibi doktor rahim içi parçadır dedi bakmadan ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum 😭😭 minicik doğum yapar gibi hissettim
anneadayi33 Ygmrb dış gebelik bebeğim rahim dışında başka yere döllenmesi sonucu oluyor düşmese bile dr kürtajla alırdı düşmesi daha iyi bence