Aycan_akay54 Merhaba anneler az önce bulaşık yıkarken vajinamdan bir şey aktı iki kere hemen lavaboya gittim baktım sarı yoğun bi akıntı acaba bu nişan mı ?
Papatyam_anneyim Aycan_akay54 benim bildiğim nişan sümüksü ve içinde kan damarları var benim nişanım böyle gelmişti
eslemeslem Aycan_akay54 herkeste aynı olmamakla beraber genelde sümüksü yeşil sarı arası bir renk hafif kanlı gibi olabiliyor
LamiyaCetinkaya Aycan_akay54 Yoğun sümüksü olması altın kuralı canım. Rengi sarı, pembe veya kahverengi olabilir. Bazen damarlı yapısı olduğunu söyleyenleri de gördüm burda..
eslemeslem Aycan_akay54 normal beyaz akıntıda biraz koyu kıvamlı akışkan olarak hamilelik boyunca oluyor son aylarda artıyor acaba o mu ki
LamiyaCetinkaya Aycan_akay54 miktar çoksa nişandır muhtemelen canım, benim de 2 hafta önce parça parça geldi öyle çok az.. şuan hâlâ bekliyorum 🤷
Senaa27 LamiyaCetinkaya benim de bir haftadır ara ara sarı sümüksü bir akıntı geliyor ama nişan mı bilemiyorum öyle düzenli bi sancım da olmadı
Esraguvennn Aycan_akay54 normal canım yani o gününü bilir 37 hfta dolunca telaş etme zaten gelişim olarak her organı hazır. Zaten mesela 1 hafta sonra nisanın gelse 37 2 olacaksin erken değil bebeğin kız mı