Safiyenur_kaplan Kızlar hangi bebek bezlerini tercih ettiniz yada edeceksiniz benim ilk çocuğum kararsız kaldım kullanmadığım içinde hiç fikrim yok 🤷♀️
Attent Safiyenur_kaplan primanin aldım ben canım 1 numara ama fazla almadım bakalım bebeğe iyi gelecekmi o bez pişik yparsa değişecem
Merinosunannesii Safiyenur_kaplan prima düşünmüştüm ama ilk numarası uygundu fiyat olarak sonra düşündüm prima ya alıştırmak istemedim prima ya para mı dayanır bacım😂geriye kaldı sleepy ve molfix araştırdıgım kadarıyla molfix ten daha memnun kalınmış bu yüzden molfix hipoalerjenik bez aldım trendyoldan
Kubra_kbr Safiyenur_kaplan Prima premium care aldım. İlk aylar ciltleri çok hassas olduğu için en az 3-4 ay premium care kullanmayı düşünüyorum. Sonrasında duruma göre bakarım🤷🏻♀️
Ecektn Safiyenur_kaplan prima premium care ile basladım oglum 2.5 yasında hala devam ediyoruz arada sleepy ve molfix denedik sleepy hem sızdırıyor hemde pişik yaptı memnun kalmadık molfixde kalın ve bedenleri kucuk primada 3 beden kullanıyorsak molfixde 4 numara almak lazım vs vs ..popoları cok kıymetli 😂ikinci oglumada prima kullanıcam Memnunum yapısı fln cok iyi tabi parasıda iyi o ayrı 🙈
Mennu Valla bende durayım burda bakalim gerçi ilk slepy aldim da ilerde değiştiririm biraz daha uygun fiyatlilara gecerim diye düşünüyorum. Daha kullanamaya baslamadik ama
44Queen Mennu değiştirince pişik yapma olasılığı daha yüksek oluyor bence ne alabilecekseniz onunla başlayın
44Queen Sleepy evet güzel ama sürekli alınacağı için çok pahalıya geliyor benim çevremde çoğu kişi molfix kullandı çok da memnunlar bende molfix aldım
Mennu 44Queen eger ki slepyde sıkıntı yaşamazsam tabii kullanirim ama dedigim gibi butcemi zorlarsa denerim yine de uygun fiyatlilara pişik yaparsa da geri dönerim artik bilemiyorum bnde 🤷♀️
G92 E bebek bezini düşünüyorum almayı , eğer pişik falan yapmazsa onunla devam edeceğim, hem fiyat açısından iyi olur İlk bebegimde Prima/ Molfix/ sleepy kullanmıştım
menekseeygmr 2 paket sleepy aldım bende memnun kalırsam devam edeceğim. Hem fiyatı uygun hem de içeriği temiz. Aynı zamanda yenidoğan ıslak mendilleride çok güzel
momteacher Safiyenur_kaplan 1numara prima premium care, 2numara sleepy natural aldım, doğumdan sonra minies de deneyip, sleepy veya minies ile devam edeceğim