Hamile oldugumu öğrendiğimden beri burda sizlerin hikayelerini okuyordum..😁 benim oğlum aşırı hareketli bir çocuktu. Srüekli boynuna kordon dolar bi kaç haftaki kontrolde açmış olurdu 😁 doğum şeklimi bu yüzden hiç belirleyememiştim.. taaa ki bugünki komtrolde 😁 39+3 deydim en son kordonunu açmıştı muayene oldum normal doguma çok müsaitti vücudum.. bebegin konumu da iyiydi. Tam kendimi hazırlamıştım normal doğuma bugün sbaah kontrolümde tekrar kordon oldugunu söyledi doktorum.. bütün planlar değişti kısacası 😁 ben ilçede oturuyorum. O yüzden eşyaları coktan arabaya yerleştirmiştik.. dedim madem sezaryen olcam bugün olayım daha çok büyümesin..doktorumla konuştum spinal sezeryana karar verdik konttolden 3 saat sonraya sezaryene girdim 😁 nasıl br mutluluk anlatamam.. rahat bir insanım zaten çok korkcağımı düşünmüyordum.. ameliyathaneleri hep merak etmişmdir 😁😁 neyse anestezi doktorunu tanıyordum zaten cok keyifli bir doğumdu sohbet ettik.. uyuşmaya başladım doktorumun oğlumu göstermesi 5 dk sürdü 🥰 o kadar güzel öyle bir duygu geldi ki o an tarifi yok .. rabbim nasıl bir mucize bu dedim içimden 🥰🥰🥰 temizleyip öptürdüler koklattılar sonra odamıza geçtik 😊 çok şükür ilk vermemde memeyi de tuttu. 2 saate kakasını da yaptı şuan iyiyiz.. spinale girecekler korkmasın bol bol ayetel kürsi okuyun düşünmeyin fazla sadece 5 dk sonra 9 aylık hasretin bitecegine odaklanın🥰 benim de hikayem böyle allahım herkese bu duyguyu yaşatsın ..💕💕