supermommm HAYIRLI akşamlar arkadaşlar ilk gebeliğim Di düşük yaptım 5 haftalıkken 10 gün oldu maalesef aranızda düşük yapıp adet görmeden Hamile kalan var mı yada hemen adetten sonra kalan
Elifaysu supermommm Şubat ayında düşük yaptım normalde Mart ayında adet görmedim hiç Nisan ayında yeni hamile olduğumu öğrendim 🤗
Gizemnaz_ supermommm cnm bende ayni senin gibiyim 15 gun once felan dusuk.yaptim doktorum 1 ay korun dedi ama korunmadık bilmiyorum neolur
Beyzademiirrr supermommm bende 7 haftalıkken yapmıştım haziran ayında temmuzun ortasında 1 kere adet gördüm ağustosta hamile olduğumu öğrendim
Guneyinannesi1 Gizemnaz_ bende mecburiyetten suni sanciyla düşük yaptim sabahina kürtaj oldum doktor 6 ay bekle diyor dayanilcak gibi değil bekleyemiyorum vallahi
supermommm Guneyinannesi1 Gizemnaz_ benimde korun demedi de sorun olur mu zarar dedim zarar olmaz ama korkularımı atayım falan dersen kendini toplamak için 1. 2 ay korun istersen dedi
supermommm Gizemnaz_ canım kanama ne kadar sürdü senin benim 1 hafta oldu sonra bitti tamamen ama ilişki olmadı zarar olur diye korkuyorum enfeksiyon falan diye okudum burda sen ne kadar süre sonra ilişki düşündün bende korunmayı düşünmüyorum