Ceylan96 ben öyleyim midemin alt tarafının gerginliğinden uyuyamıyorum geceleri. 37haftalıkım bende. Benim doktor herşeye normal dediği için artık bişe soramıyorum da😄

Ceylan96 Canım bebekle ilgili bir durum yoksa normal acile gidip kan değerlerine baktır.Karaciğer fonksiyon testlerine falan baksınlar.Benim de aynı şekilde 26.haftada bıçak saplanır gibi bir ağrım oldu.Yoğun bakım hemşiresiyim ben de.Önce gaz sancısıdır diye düşündüm.3-4 gün evde gaz çıkartmak için ne yapılacaksa her şeyi denedim.En son gece artık dayanamayıp kendi hastaneme kadın doğum acile gittim.Bebeklerle ilgili tüm muayeneler yapıldı,sıkıntı olmadığı söylenildi.Yetişkin acile geçtim.Kan değerlerime bakıldı detaylıca.17 yaşlarımda mide ülseri şikayeti yaşamıştım.Bunu da belirttim.Kan sonuçlarımda amilaz değerim 200 üzeri çıktı.Kolestaz veya safra kesesi ile ilgili de bir şey olabilir,veya gebeliğe bağlı ülser de tekrarlamış olabilir denildi.İkiz gebelik olduğum için 2 gün hastanede yatış yaptırdı doktorlarım.Sulu gıda ile beslenip her akşam kan değerlerim takip edildi.Tüm batın ultrason çekildi.Kolestaz ve pankreatit gibi bir durum olmadığı en azından anlaşılmış oldu.Mide koruyucu ve gaviscon başlandı.Ülsere uygun diyet de yapıyorum.Ve ağrılarım bir hafta içinde azaldı.Her şeyi detaylıca yazdım sanırım ☺️

Bukettunahan Allah razı olsun kan değerlerimin hepsine bakıldı zaten anemi hastalığı var b12 eksikliği ve Demir eksikliği var ama bunlardan kaymaklı olacağını düşünmemiştim

Ceylan96 canım geçen hafta bende 27 haftaliktim benimde midemin altında bir ağrı baskı hissediyordum dedim bebeğin ya başı yada poposu felan hatta gece eşimi uyandırıp beni hastaneye götür bile demeyi düşündüm sonra uyudum sabah bebek kendini çevirmişti hissettim karnım da midenin olduğu yer yukarda duruyordu oraya toplamıştı resmen kendini sonrasında düzeltti normal sanırım böyle olması doğum pozisyonuna girmeye mi ne çalışıyormuş bu haftalarda yanlış bilmiyorsam eğer bi kaç yerde öyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Ceylan96 inşallah inşallah pozitif düşün bende erken doğum yapmam diye geciriyodum içimden sonra olumlu düşünme ye başladım diğer türlü kafayı yicek gibi oluyorum ya 😂😂