ib_21 Bulutsevdasi babam beni çok kısıtlıyor diyen biri nasıl Kıbrıs’ta okur ya😃 bedava da okunmuyor Kıbrıs’ta. Adam yıllardır parayla okutuyor yani kızı. Kısıtlasa bunu yapar mı yollar mı🤬
Dlngnz ib_21 babam iftira attı diyor ama ortada bişey yok kendisi babasına iftira atıyor resmen Allah ıslah etsin ne diyelim
ib_21 Dlngnz aminn Allah hayırlı evlat versin herkese… Yanındaki adama gösterdiğü saygıyı babasına zerre göstermedi kaç gündür
ib_21 26Merve konuşma tarzı normal değil zaten telefonla bağlandığında nasıl çirkefti nasıl bağırıyordu. Korkutmuşlar ekrana çıkmadan belli ki
Mutlulukcuk Kızın hem pskolejik problemleri var, hem kişiliği oturmamiş 26 yasinda ama hala çocuk kendini zeki sanma tripleri de çok komik gülmesi falan, kimi kandirdiğini saniyor bu, millet o yaşta çoluk cocuk sahibi evli 😊 Babaya yazık valla🤭
Miniginannesiiiii ib_21 yaa ekranı parçalamak istiyorum bu kadar mıy mıy olamaz bence madde kullanmış gençliğini mahvetmiş
[silindi] Bir de gözlerini devirmesi yok mu beni cildirtiyor.O babaya yazık günah annesiz cocuk buyutmus kızın yaptiklarina bak yaziklar olsun cok kinamak istemiyorum benim de kızım olcak ama insani cildirtiyor
Susaminannesiii Tatliheyecan mimar fln degil😁 dün ‘kızımız inaaat teknikeri cok basarılı’ demiş avukat. Özette gördüm. Bugğn babasıda barajı asamadı 2 yıllık kazandı dedi. Fulyanın hayali dgs ile mimarlıga gecmek galiba😊simdiden etiketini yapıyor güler misin aglar mısım😊 kendisini cok zeki sanıyor 😊 6 senede 2 yıllık bitirememiş birde kıbrısta😁 Yardım telefonları geliyoröus allahım şnsanlarımda hic aklı yok. Benim babam bi avukat kız okuttu. Kız konya selcuk üniden kuleye yürüyordu (15km)tramvay parası olmadıgı için. Gercek ihtiyac sahibi böyle olur.
ib_21 Susaminannesiii bende bu kız kumarhanelere filan düştü eskort mu artık oralarda ne yapıyorsa. Uyusturucı muhabbeti de var.
Goktug_duha Siz bide evli kadinin tiktoktan tanistigi adama kacmasina bakın ey Allahim ya ne tur insanlar var cidden yazik ya anlam veremiyorum bu kadınlara
ib_21 Goktug_duha her baska adama kaçma olayından tiktok çıkıyor hayret ediyorum ya gerçekten kadınlar bu konuda uçtu gidiyor
Susaminannesiii ib_21 yada uyusturcu kuryesi falan. Kızın evinde hap cıkmıs zaten. Ayrıca Kim avukatla cıkar yayına. Kızın laptop alcak patası yok avukatla cıkıyor yayına. Danısmanlık ücreti bile ne kadar avukatların. Yanında yayaına getirmek kim bilir ne kadardır. O kız fln ödeyemez bunları cok hatrı sayıkır bir abim rşca ettş fulyayla görüşmem için demişti avukat bey. o hatrı saylır abisi artık kimse, fulya ile bagı neyse