Eda_nur46 Defnederen ben önceden ilaç içmiyordum bekarken ama evlendikten sonra 8ay bile olmadığı oldu ondan ilaç içiyorum adet olmamayı kafama çok takıyorum ama bu bi kaç ay oldu oluruna bıraktım canım
Mom089 Eda_nur46 nasıl ağrın olduğunu tahmin edebiliyorum regl olamamak insanı bitiriyor resmen hele uzun süre sonra gelince ..
HEY03D Eda_nur46 stres çok etkiliyor elimizde olmadan ister istemez oluyor. İnşallah güzel haberler alacağız ♥️
Defnederen Eda_nur46 valla ben kafaya takmıyorum takmadığım halde olmuyor işte doktor pko miyom kist tarzı hiç bişey yok gebeliğe cok el verişlisin bile dedi evlendim evleneli korunmadım ben hiç 9 aydır gebelikte olmuyor adetlerimde düzensiz
Mom089 HEY03D harikasın! umarım en kısa zamanda güzel sağlıklı bir bebişin olur heyecanla haberini beklerim açıkcası🌸🥰
HEY03D Eda_nur46 bakalım ideal kiloma 20 kilo var. Önce sağlıklı olayım da. Sağlıklı olarak hamile kalmak daha iyi olur 😇 elimden geleni yapacağım inşallah 😊
Defnederen Mom089 gittim canım hormonlarım cok iyi hiç bişey yok hatta bir sürü yumurtaların var kaliteside cok iyi dedi
Defnederen Eda_nur46 canım gittim ösele devlete özel kliniğe yok dediler vucüdun alılması lazımmış yeni evli olduğum için
Mom089 Defnederen regl dönemin bunca yıl alışmadıysa bundan sonra da alışmaz, 16 yaşında evlenmedin ki evlenince düzelsin :) bence ihmal etme , evlendikten sonra daha da bozuluyor bence örnek ben.. ayda 3 kere olmak nedir ? ne can dayanıyor ne kan🤭🤭🤭
HEY03D Eda_nur46 doktorla folikül takibi yaptık bu ay 3 ay içinde hamile kalamazsam tekrar gideceğim. Kendimiz deneyeceğiz o süre de ben kilo vereceğim ve info saşe ye devam dedi doktorum.