momelif Merhaba arkdslr adete 8 gun vr bgun sag kasigim ck agrior surekli bir sekilde arada btma gbi oluor bacagima vuruyoragri ozellikle arka baldira ve diz dizimn arkasi yasayan vr mi bunlaribelirtimidr ???
Gizemnursu momelif canım aynısı oldu bende de sol kasığımda ağrı vardı bacak agrim ve ağzımda değişik bı tat vardı geçmiyordu bugün öğrendim gebeyim ☺️
momelif Gizemnursu cok sevindim insallah saglikla kucniza almak nasip olsun ayy yeni anne banada ugur getir :))) kasik agriniz sureklimi oldu peki ve kendni hissetiricek kdrmi agridi hep yoksa arda az mi bnmkisi bgn hep agrior hemde baya farkettiricek seklde bakaklrma vuruor
Gizemnursu momelif ben diğer ay çok stres yaptım hep kendimi dinledim çok umitlendim olmadı bu ay beklemedigim bı şekilde hamile kaldım, hic yumurtlama günü felan hesaplama regl bittikten sonra ilişkiye gir düzenli bı sekilde
Gizemnursu Benim dün çok ağrı hissettim böyle aşırı kasılma şeklinde bı agriydi adet dönemindeki ağrı gibi değildi ve ara ara oldu, Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah
momelif Gizemnursu bn ilk kez deniorm suan sitresli deilim o sebeple yumrrlamayida sansa yakaldk snradn baktmki yumrtlama gnmmus blmiordm bakalm artk kismet :))