Mervesencan Merhaba Arkadaşlar eşimle benim kanımız uyuşmuyor igne yaptırmamız gerek doktorumuz 700 tl gibi bi fiyat istedi acaba igne olanlar nerde olduklarını ve fiyatlarını yazabilir mi ? (Not: İstanbul avrupa da oturanlar bilgi verirse daha iyi olur 😊 )
Hamsicikk Mervesencan hangi hastaneye gidiyorsunuz? Bende başarı hastanesinden böyle bi fiyat almıştım , bende araştırıyorum
Mervesencan yavrukom ben hiç devlete gitmedim gebelik boyunca bugün aradım ama randevu alamıyorum hep doluymuş birde 28. Haftada yaptırmak gerekiyor ya benim bebekte ultrasonda 29 haftalık çıkıyor haftaya 30 oluyor yani ultrasona göre şimdi devlet için randevu almm gerekiyor ondan sonrada tekrardan işte igne yaptırmak için randevu veriyorlarmış bugün 182 aradım öyle söyledi
Mervesencan Hamsicikk benim ki hastane degil özel klinigi var doktorumun meydan halkalı sitesi var halkalıda onun içinde önceden batıbahatta yapıyormuş doktorluk
Hamsicikk ozi52 nasıl peki gidip direk iğneyimi söylüyoruz haftasında? Daha önce hiç gitmedm kontrole devlete falan
Tahaninannesii Mervesencan yok artık abartmışlar. Avrasya hastanesi Zeytinburnu şubesinde yaptırdım 65tlydi. Özel muayenehane mi gittiğiniz yer hastane falan mı
Mervesencan Tahaninannesii özel klinik gittigim yer acaba hastaneye randevu alırken ne diye almam gerekiyor direk gitsem yaparlar mı
Tahaninannesii Hamsicikk kan gruplarının olduğu bir belge isteniyor diye biliyorum eşim kan grubu kartı vermişti orda yazıyordu, doktorumuz ehliyet falan da olur demişti
mom6565 Mervesencan ya ben bu konuda çok tecrübesizim bu kan uyuşmazlık olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz acaba
Bitutamkahve mom6565 canim evlilik işlemleri yapılırken esin ve senden kan alınmadı mı. Sağlık ocaklari zaten size kan uyuşmazlığı oluo olmadığı söylüyo. Annene babadan biri pozitif bir negatifse kan uyuşmazlığı oluyo. 24. Hafta yada 28. de iğnesi kuruluğu sağlık ocakalrida yapıyo bunu devlet hastahaneside
Tubinci Mervesencan ben Adıyamanlıyım. Bizde de öyle bi sorun vardı yaptırdım iğne ama 100₺ . Çok uçuk bi fiyat verilmiş . Araştırın gene de .
Loveme Mervesencan kan uyuşmazlığı iğnesini daha yeni oldum kanamamdan dolayı özel hastane Dr yazdı eczaneye gittik almak için 634Tl fiyat verdi ama eczacı birliğine giderseniz 150-200Tl dediler eşim gitti çapadakine 35Tlye iğneyi aldı hemen sağlık ocağına vurdurdum yani gidip eşim almasaydı baya para verecektik
Mervesencan Loveme aynen bizde eczaneden 595 tl gibi bi fiyat aldık tanıdık oldugu için çapadan nerden aldı dediniz ?
Tahaninannesii mom6565 28.haftada oluyor eğer daha öncesinde bir sıkıntı olursa kanama vs. Gibi doktor önceden yapıyor. Biz 28.haftada yaptırdık
Loveme Mervesencan eczacılar birliği var sadece çapada değil Cerrahpaşa Mecidiyeköydede var biz internetten telefonunu bulup aradık teyit ettik eşim o şekilde gidip aldı.
Tahaninannesii Mervesencan 10 aralıktı. 28.haftada. Ben sadece kan grubumuzun olduğu evrakları verdim hastane reçete oluşturup kendi temin etti iğneyi bir 10-15 dk bekledik bu işlemler için kendimiz almadık yani iğneyi