İyi günler arkadaşlar hep burda ilgimi genelde doğum hikayeleri okumak cekerdi sonunda banada geldi sıra anlatmak ama böyle pozitif pek sayılmaz hikayem ani gelişdi yazıp yazmamakda cok düşündüm ama herkesin doğumu kendine özgü ve farklıdır aynı olacak diye düşünmeyin arkadaşlar.evet benim herşey normal sayrederken son on gün kontrole çağrılmışdım bi belirtim yok diye dört günlük yasakdan dolayı gitmedim bu arada sürekli akıntım oluyordu bir yemek kaşığı kadar ancak doktorumu aradım bildirdim suyum mu diye yok o akıntıdır yarin gel kontrole dedi nöbetteymiş Cumartesi günü sabah dokuz buçuk da kalktım hazırlanmak için lavoboda kanamam olmuşdu neyse hastaneye gittim ultrasona bakmasıyla 0 su yok dedi sonra açılmaya baktı oda 0 ama doğum başlamış kanaman var nişan gelmiş dedi yatış ben şok olmaz dedim acıklığım yok suni almak istemiyorum doktorum bekleyemeyiz enfeksiyon mikrop kapma riski var olmazsa suya oturturuz hızlandırırz ben kaçtım tabi izin alıp eve eşyalarımı hazırlayıp evi toplayıp oniki gibi tekrar gittik yatışım yapilmışdi iplik tarzı birşey yerleştirildi acılma ve yumuşama olması için etkisini altı saat içinde gösteriyormş yarım saat kalkmaman gerektiğini söylendi tabi nts yüzünden altı saat sürekli yatakdaydim bebeğin kalp atışları sorunlu çıktı sonra acmisn evet birşey yememen denilmişdi bi biskivi ve meyve suyu hariç tabi ben yalnız susuzluk mahvetmişdi neyse serumlarla bebeğin kalp atışları normale döndü ama bende açılma ve sancı hiç yok ntsde görünmüyor ama ben düzenli olarak hissediyorum sezaryen istedim bi bekle sabah olsun bakarız dinlen denildi sancılarım artti sürekli açilmalar kontrol ediliyordu saat oniki hibi nihayet üç santim açilma var bir sevindi eşim yanımda dua ediyor tabi pilates topu verildi beş santime yakın beni sicak suya kuvete oturtuldum hızlandırmak için doğumu neyse doktorum geldi doğumhaneye alındim ıkınmalar beni bitirdi olmuyordu çünkü suyu hiç yoktu burda şu kadar ıkındim falan diyemicem çünkü bi türlü olmuyordu yeterli değildi yere indirilip elimden tutup çömelmiş halde ıkındırdılar kac defa neyse yeniden catala cıkarılıp denemelerden sonra cok şükür rabbime kurtuldum bebekde zorlandığı için tam cıkarma esnasında kakasını yapmış onu direk gözetim altında solunum yollarını falan temizlediler bir saat sonrasında odaya getirildi doktorum suyun olmadığı için zorlu bi doğum olduğunu söyledi cok şükür kavuşdum mis kokulu oğluma şuan yanimda bu ağrılar geçiçi Rabbim kimsenin kuçagini boş bırakmasn isteyen herkese nasip etsin🤲🏻Hakkınızı helal edin uzun oldu soracağınız birşey varsa yanıtlarım