Yooookkk1 Leylaa6549 canım bunda kızz zaten bır oncekınde senın tereddutte kalmıstım yazdım sıldım fln ama kız kesınnnn
Leylaa6549 Yooookkk1 bugun gittim doktora erkek dedi %90 değişme payı varmı kız hissediyorum sizde kız dediniz bana 🙈
Zynpozdmr Yooookkk1 bir tane kızım var onda hissetmiştim bunda hissizim rüyamda da erkek gördüm bakalım hayırlısı mutlaka haber vericem 😁
Yooookkk1 Nurten13 hm sen genede bı at eyer gorebılırsem soylerım goremessem bıraz bekle oburunde tahmın edeyım canım herzaman burdayım
Leylaa6549 Ay inş doğrudur iki oğlum var sağlıkla büyürler inş son kız 👧 istiyorum inş olur içim gitti suan pazartesi öğrenince yazarım size
Pinar-nehir Yooookkk1 bi kızım var bi oğlum olsun istedim yeter bana allah herkesin gönlüne göre versin genelde tahminleriniz çıkıyormu bide neye göre yorumluyosunuz şimdiden çok sağolun allah hep sizinle olsun ❤️🙏
Yooookkk1 Pinar-nehir Amin canım sagol tahmınlerım genelde cıkıyor cıktıda bır cogu tahmınlerımı kese şekline gore yapıyorum mesela top gıbı yuvarlak sa kese kız ama ınce uzunsa fasulye gıbı falan ozaman erkek dıyorum senınkı sıvrı fasulye gıbı