Ummudogan Bebek hareketlerini kacinci haftada hissettiniz? benim 1 düşüğüm,1 boş gebeliğim oldu bu 3. Gebeliğim olduğu icin ben 16. Haftalarda hissetmistim
Cemrece Ummudogan Henuz 17 haftaligim ara ara kasik agrilarim oluyor bilmiyorum belkide hareketleridir ben anlayamiyorum henuz ☺
eslemeslem Ummudogan 14. Haftadayım henüz hiç bişey hissetmiyorum 😊 bazı arkadaşlar 5.haftada falan hissediyormuş ben henüz nasıl bir duygu bilmiyorum
Ummudogan Minikosman yaa 😊 tam olarak nasıl bi histi? Bana hep senin ilk gebeligin (saglikli) bu yuzden 24. Haftada filan hissedersin demislerdi o yuzden acaba ben mi yanlis hissediyorum diyorum kendi kendime
Minikosman Ummudogan ilk cocugum erkekti tatlı çok aseriyordum öyle otururken tatlı biseyler yiyordum bı baktım bişey karnında kayar gibi oldu içim erimisti ilk hissettigimde çok değişik bı duygu anlatılmaz yaşanır dedikleri mucize. Bebek suyun içinde olduğu için sen hareket ettikçe suyun içinde sallanır ve uyurmus o yüzden hissetmek istiyorsan oturmuş veya yatmış olman gerekiyor ve hareket etmesini tetiklenen gerekiyor mesela tatlı biseyler yiyerk ☺️
Ummudogan Minikosman ya benimki de tatlidan hoslanmiyor galiba 2li tarama testi icin dr ultrasondan bakti tatli ye gel dedi tamam dedim gittim baya bi tatli yedim çocukta tık yok 😅 sonra baska bi kontroldede tatli yedim yok ama ne zaman eksi yedim o zaman bi kipirti hissediyorum. eksiyi sevdimi sevmedimi pek anlayamadim ama 😆 cinsiyetide belli degil daha gostermiyo yuzunu bile
Irem1919 Ilk gebeliğim 21. Haftamda hissetmiştim ben şuan 23 haftalığız tam anlamiyla yeni yeni hissediyorum 😊
Merinosunannesii kadriye25 valla illa hissediyorsun bütün gün hissetmesen bile gece yatınca uyumak için hissediyorsun 23 haftalıgım şuan dediğim gibi ileride nasıl olur bilmem
eslemeslem kadriye25 evet oluyor hiç hissetmesiniz bir çikolata yiyip sol tarafınıza uzanın ve karnınızın aşağı kısmına dokunun elinizi yaklaşık on dakika kaldırmayın mutlaka hissetmelisiniz
Seher112 eslemeslem siz o 5 hafta diyenlere bakmayın bebekler 9. Haftada hareket etmeye başlıyor ama o zaman bile hissetmemiz mümkün değil abartıyorlar
kadriye25 Ya ben daha 16+4 um dün hissettim bugün pek yok ondan sordum. Ama bundan öncekilerde hareket mıydı onu da bilmiyorum aslında 🙈
Ummudogan Minikosman bakalim artik, 2li taramaya gore erkek gibi ama. 5 ayima giricem bebek arabasi disinda hocbirsey alamadik 😊😊