Herkese merhaba. Burda onlarca doğum hikayesi okuduktan sonda oğlum ile olan maceramızı bende paylaşmak istedim. Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. 22.05.2018 salı sabahı saat 6:45 gibi wc ye gitmek için kalktığımda tuvaletim var sanmıştım fakat bir anda içimden sular boşalmaya başladı ve artık doğum başlamıştı. 38+4 haftalıktık zaten sabah akşam bekliyorduk. Hemen tampon uygulaması yapıp panik olmadan yanımda olan eşim ve anneme seslendim ardından duşa girdim sıcak bir duş aldım ki açılmama faydası olsun. İlk hamileliğim olduğu için evde sancı çekmeye korktum bu yüzden hiç riske girmeden doğru doğum yapacağım hastaneye gittik saat 7.25 gibi yatışım yapıldı. Açılmama bakıldı fakat açılmam sadece 1 cm di. Nst de sancı çok düzenli değildi. Oğluşum hemen gelmek istemedi. Hep normal doğum düşünmüştüm bebeğin pozisyonu herşeyi uygundu fakat 7 saat beklememe rağmen çatımda açılma olmayınca doktorum bebeğin enfeksiyon kapabiliceğini belirtti ve sezeryan ile saat 13.24 te oğluşumun sesini duydum. Oğluşum Ömer’im 50 cm 3045 gram doğdu. Sezeryandan korkan biri olarak herşeyim çok yolunda gitti. Çok şükür allahıma bende bebeğimde sağlıklıyız. Sezeryan sonrası ayağa kalkmaktan korkmuştum ama çok şükür çok zorlanmadan yürüdüm. Oğlumun altını bile kendim alabildim. Annelik duygusu çok başka bir şey allahım herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin. Şimdi yanımda uyuyor kokusunu duymak bile huzur verici. Biraz uzun oldu annelik heyecanı işte hakkınızı helal edin.