Leylayunus Kızlar alt çatı kısmım çok ağrıyo sizlerde aynı durumu yaşıyo musunuz üçğncü gebeliğim bian evvel doğsun istiyorum çok yoruldum dua edin
Astadavistabeybi Leylayunus bende öyle olduğunda doktorum benek baskı yapıyor demişti ama aynı şey mi bilmiyorum
Safiyenur_kaplan Leylayunus bende ilk çocuğum 32 haftalığım ama benimde aynı hayırlısıyla biran önce doğumu iple çekiyorum
Mhmtftma Leylayunus 37+3 haftaligim aynı durum bendede var oturup kalkarken çok zorlaniyorum ağrı yapiyor
asra42 @Leylayunus bende 38+5 haftaligim ayni benimde oyle bıçak batar gibi acıyor ağrıyor aşağı taraf😑ikinci bebegim bi an once gelse de rahatlasam diye dua ediyorum artik
Merve-baydar 39 haftalığım aşırı baskı ve ağrı var nişan geldi 3cm açılma ile sancıları bekliyoruz bi an önce sağlıkla gelmesi için dua ediyorum☺️
Vedatsehnaz Merve-baydar bende 38+5 haftalık hamileyim 3sm açılmam var su yada nişan gelmedi sancılar düzensiz biran önce gelsin bebişlerimiz sağ salim
Leylayunus Merve-baydar bende het sabah nişan grldimi diye bakmaktan yoruldum inşallah hayırlı zamanda gelsin
asra42 @Merve-baydar ayy ne güzel saglikla al kucagina insaallah canmm🥰😍ben 37 de gittim kontrole daha da gitmedim artik doguma giderim diye düşündüm 😂
Merve-baydar asra42 herhangi bi sıkıntı olmadığı sürece en sağlıklısı canım sağlıkla al kucağına bebişini ☺️
Merve-baydar Leylayunus bende anlamadım hafif hafif sancılarım vardı sabahına nişanım gelmişti ikinci gebeliğim bu arada ilk doğumumda gelmedi zaten gelmeyebiliyor kişiden kişiye değişiyor