Hilalsny Arkadaslar e bebegin bebek bezini kullanan var mi hem normal hem aloe verali var. Sitedeki yorumlarda hic olumsuz biseye denk gelmedim. Sleepy kullanmayi düşünüyordum ama bunun yorumlarida cok iyi sizdirma falan da yapmiyormuş
Beyzan Hilalsny ben sleepy kullanıyorum baby and me denemedim hiç ama alacaksan da Aloe Vera li alma ne kadar az içerik o kadar az pişik demek daha az kimyasal demek. İnşallah o popişler hiç pişik olmaz sen de hem bütçene uyan hem içine sinen hem sizdirmayan hem de pisik yapmayan bebek bezini bulursun 🤩
Hilalsny MerveEKara evet benim doguma az kaldi hala bez alamadim arastirmaktan asiri pahali prime gibi bezleride almak istemiyorum acikcasi aylarca para dayandiramam o beze çünkü
Hilalsny Beyzan sleepynin premiumu cikiyormus yarin bide onu inceliycem. Sleepynin gobek bagi oyuntulu var miydi hatirlayamadim ya ?
Hilalsny Beyzan bide butce acisindan sleepyyle o bez nerdese ayni fiyata geliyo ama sleepy kullanip hic memnun kalmayanlarda var bel kismindan kakasi cikiyo diyenler. Bunun aciklamasinda sivi kaka cikisi engelleyici bariyer falan yaziyodu.
Beyzan Hilalsny o kaka çıkışının pek çok sebebi var. Benim oğlumda da 2 3 kere oldu. Dediğim gibi bez işi şans isi ben burda durumu olup Prima stoklayip bebeğine alerji yaptığı için millette dağıtan anneleri de gördüm alın bir iki paket deneyin eğer severse bebek devam edersiniz
Hayriyedeniz Ebebeğin bezini kesinlikle tavsiye ederim 😇 sızdırma pişik vs hiçbirşey yapmadı 26 aydır kullanıyoruz ☺️
Hilalsny Hayriyedeniz baya olumlu yorum gordum bende o sekilde :) ve baya iddali açıklama yazmışlar bezin aciklamasina :)