Kaderkurtbey Kızlar 39+2 yim alttan basınç şeklinde zonklama hissi var ölüyorum resmen sancı yok karnımda genital bölgemde vuruyo resmen üst üste ve bu durum normalde ara ara olur geçerdi şuan üst üste vurup vurup duruyor canım çok acıyor ne yapmalıyım ?
Esraguvennn Kaderkurtbey canım kasılma var açılma başlamış olabilir fakat sen sancı hissetmiyor olabilirsin. Benimde öyleydi bana hissetmem için suni yapıp doğumu başlattılar. Bence bir doktora git.
Ayca2841 Kaderkurtbey bende senle aynı dertten şşkayetçiyim ama 29 haftalık hamileyim zonklamadan oturup kalkamıyorum bile yarın kontrolüm var gittiğimde sorucam doktora
fatosd84 Kaderkurtbey benimde öyle olmuştu o hafta doğurdum suyum geldi hiç bişi çare olmuyor düşecek gibi baskı oluyor
Kaderkurtbey Esraguvennn dün gece kramp gibi kasıldı ve bacağımı oynatamadım bugünde tuvaletimi yaptım çıktım o basınç hissi oldu zonklma
aaasenaaa Dinlen bolca belki sancı geliyordur hissetmiyorsundur doktoruna danış bence benim ilk doğumum da öyle olmuştu sancımı hissetmemiştim,bebeğin hareketliyse ondan da oluyordur
Kaderkurtbey aaasenaaa bebeğim hareketli evet ama şuan geçti mesela bugn baya kötü oldum küçük tuvaletimi yaparken ağrı vurdu alttan kalkamadım resmen ayağımla basıyorum yerw bastıkça alttan bi anda vuruyo yerimden sıçrıyorum ya
Merveakbb Ayca2841 Canim 27+3 benimde iki gundur bel agrisi bide sanki bebek rahme bastiriyo gibi agriyo sizindemi öyle
Cigdem_ckmz Kaderkurtbey benimde 37+1 ayni şekilde agri var zonklama var bende acaba enfeksiyon mu diye düşündüm
aaasenaaa Kaderkurtbey seninki sancı olabilir bence nst ye girmiyor musunuz bu dönemde düzenli çağırırlar aslı da