Hazirana Dilanaras21 hayirla dogur arkadasim.bi kitapta okumustum dogumda ölme korkusu cogu kadinda olur ancak sehitlik makamidir gumuzde kolay kolay nasip olmaz.icini ferah tut Allaha sigin
Dilanaras21 Hazirana Ayy amin amin valaa o duygu içimde hiç güvenim yok kendime rabbim yardım etsin insalah gittikçe doğuma yaklaşıyorum heycan korku mutluluk hepsi karışmış karışık bir duygu içerisindeyim rabbim yardım etsin bizlere🙏
Arasss Sancılar dayanilmaz derecede mi hastaneyi inletigine göre tek endişem bu benimde 34+3 gunlugum normal mi değil mi oda belli değil merak ediyorum😑😥
Maliefem Arasss bi kafa çıkıyor senden hastanenin inlemesi çok normal adı normal Doğum ama çok da normal olmuyor canım korkmana gerek yok bağırdıkça ve ıkındıkça açıklığın oluyor zaten Dr. Bağır bağırabildiğin kadar ıkınarak bağırıyorsun zaten 😂
Asrinbaby 2prensessannesi zaten epidural olmadan asla doğuramam heralde 😂 ama yine de ne zaman gelir ki diye düşünmekten delircem 38 39 gibi gelse keşke sağlıklı olsun tabi ilk isteğim o 😊
Maliefem GulKorkutAlaku GulKorkutAlaku Hüma Gönül özsipahioplu o gün nöbetçiydi ama mükemmel bi doktormuş o yaptırdı doğumumu kendi doktoru. Şeyma Fenercioğlı o istemişti normal Doğum olmasını zaten
Shafayat Maliefem severek okudum ve içtenlıkle gulumsedım.bende 31 haftadayım ogluşumu beklıyorum. İnşallah rabbım bızede yaşadır o güZel kokuyu içimize cekmeyı. Rabbım guzel günlerini göstersın canım ben 3 cu normal dogumum olacak inşallah. Ve gercekten suyu patlatdıkdan sonrakı gelen sancı başta çektıyın sancıyla aynı degil.. 😨😨😨
Maliefem Rabbim hepinizden razı olsun tek tek teşekkür ettiklerimde olmadı yazamadıklarımda hakkınızı helal edin rabbim sizlere de kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla bebeklerinizi kucağınızı almayı nasip etsin arkadaşlar 🤗🤗
Elifelik Maliefem gözünüz aydın bebişinizle bir ömür sağlıkla acaba sezeryandan kaç yıl aradan sonra nomal doğumu yaptınız