Melikkkeee Arkadaşım 4 haftalık gebe ve az miktarda koyu kahverengi kanaması geldi bunu yaşayan var mı?
Gzmgkceekmkc Melikkkeee bende yaşadım yerleşme kanaması dedi doktor. 4-5 haftalar arasında yaşadım. Sonrasında tekrarlanmadi
ssnnmmm Melikkkeee yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside bunu ancak doktor anlar en kısa sürede doktora gitsin
Gzmgkceekmkc Melikkkeee zaten ultrasonda görüyor doktor kanama olup olmadığını. Panik yapmasin ama muhakkak kontrol olsun bence
AsM Benimde 11.haftada oldu canim dontor progestan ilac baslatti co k sukur icrrde kanama cikmadi ultrasonda bakti kalbide atiyordu bir haftadir leke gelmedi yarın tekrar kontrolum var mutlaka doktora gitsin
Basak0503 AsM kuzum ya benimde öyle oldu, doktora gidip geldikten sonra bana da burdan yaZar mısın .bebeğin durumunu. İnşallah bebeğin iyidir tehlikeli bişey kalmamıştır. Bende 10+6 da oldum. Şuan 11+4 üm cuma kontrol var ama endişe ediyorum biraz
AsM Basak0503 yazarim canim bende tedirginim yinede şubir hafta zor gecti sanki c ok şükür agrim olmadi brnim hic kanamada olmadı kahve bi lekeydiama insan korkuyor yinede yarin ikili tarama testimde var sabah geldikten sonra mutlaka y az arim ins iyidir bebislerimiz 🙏
AsM Basak0503 canim gittim geldim ben doktora cok şükür gayet iyi bebis 🙂icerde kanama alani olusmmis ama yinede bi hafta daha kullan progestan i dedi iyice emin olalım dedi ikili tarama testi mi yaptu sonuclari hftaya cikicakmis haftaya tekrar gitcem ins seninde hicbirsey olmaz icini ferah tut ❣️
Basak0503 AsM ay kuzum valla çok sevindim 🥰 darısı başıma inşallah iyidir benim yavrumda 🙏sen progestanın fitili ni kullanıyordun demi. Birde kaç haftalıksın 🌸
Basak0503 AsM aynı sayılırız kuzum cuma 11+5 im bende 200mg olandan sabah akşam kullanıyorum. bir de iğnesini kullanıyorum kanamam kesildi dün tamamen inşallah tekrar yaşamayız kuzum. Ha bu arada cinsiyetle ilgili bişey söylendi mi🌸🥰
AsM Basak0503 amin ins korkma icini ferah tut yok y soylemdi 12.haftad ogrenenler var ama yan yautiyordu bide cok erken dedi doktor suan ki pozisyonu musait degi l hemde biraz daha netlessin dogru tespit edelim dedi
Basak0503 AsM ya öğrenenleri okuyunca beni de heyecan basıyor bu haftalarda rabbim sağlıklı olanı versin bizlere kuzum 🙏🌸