Enfall SutlacimiYedimmiBen Allah razı olsun canım gittim doktoruma elh bi sıkıntı yokmuş sadece şuan ağrılarım var düşünce sıcaklığı gidince ağrılar yeni yeni geliyor dinlenmem gerektiğini söylediler
bltern1 Enfall bende düşmüştüm doktor çok kızmıştı neden dikkat etmiyorsun diye mutlaka acile git inşallah bişey yoktur kötü düşünme yinede
Enfall 26Merve tmm cnm inş ayarladım ama ben şuan evde değilim kayınvalide deyim evime geçince ultrason resmini çekip atayım sana 😚😌
Gulsen4224 Enfall rabbimin bir hikmeti cnm korumuş şükürler olsun oğlunda sana kıyamamış göstermiş seni mutlu etmiş ne güzel maşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 💙🤲🏻
26Merve Enfall olmuş canım benim çok teşekkür ederim 🦋 Allah’ım saglikla kucağına almayı nasip etsin 🤲🌹
Enfall 26Merve senin ki kaç haftalık cinsiyeti neydi sende atsana resmini 🤗 amin canım inşallah hepimizin
26Merve Enfall Atayım tabi kuzum ☺️benim şu an 14+3 günlük 11+2 de ikili tarama testi için gittik özele Dr da devam etmeyecegimiz için pek bı ilgilenmedi 🙄🙄Pipi falan görmedik ama %80 erkek ama değişebilir dedi yani şu anlık erkek ☺️ https://imgyukle.com/i/aKqsyh
Enfall 26Merve aynıyız canım bnm de 14+ 3 günlük 😌adet tarihim son 21 Eylül aynı zmnlarda hamile kalmışız 🤭 valla bende pek pipi fln görmedim ama bnm de 2 kızım olunca onların ultrasonu daha kibar erkek kaba oluyor ☺️biraz da onu farkettim 😉