Aynuraslann Ikrnur ben bu sayfadan 150tl ye yaptırdım https://instagram.com/prenses.nakis.tasarim?igshid=lyn1sxzlmbp0 Fotoğraf eklemeyi yapamadım ama çok güzel simli ip☺️
Evremka Feri_kizin_dunyasi diye bir İnstagram sayfasına yaptırdım bende nakışlı 10’lu set 180 ayrıca yastık yaptırdım 75tl idi çok memnun kaldım çok ilgili ve hızlı bi sayfa 3gün içerisinde hazırlanıp kargolandı yaptırmak isteyene önerebilirim☺️
BM9619 Ben instagramda aymira tasarım diye bi sayfaya yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam 160 filandı gayet memnunum istediğim gibi geldi
AsumanTugce Ikrnur nakışlı hastane çıkışı var 10 ki yastıklı set 155 lira ben yaptırdım gayet güzel beğendim de
Mom-2 Ikrnur merhaba canım ben yaptırdım kalitesi de çok güzel pamuklu işlemeside çok güzel memnun kaldım yani fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem yüklerdim 🙃👍 ama hiç tereddüt etme
Svlizg Bende tulum battaniye şapka önlük ve eldiven set olarak yaptırdım nakışlı 130 tl mutlubebekler instagram sayfaası kalitesi kumaşı çok güzel yumuşacık ve güvenilir daha sonrasında pike battaniye yaptırdım memnun kaldıgım için tavsiye ederim :)
RANA60 Ikrnur çicek sepetinden yaptirdim gayet güzel yumuşacik kumaşi 150tl uygun bence kaliteli bide güvenilir sayfa 10lu aldigim
Ikrnur egemommm sizin dediğiniz aklıma takıldı da sordum zam yaparmısınız sonra die evet zam geldi dedi benle zamdan önce konustugu için eski fiyat yapıcak
egemommm Ikrnur siz öyle deyince benimde aklıma takıldı bende o sayfaya yazdım bana da eski fiyattan yapıyor, birbirimize vesile olduk 😊😊😀
Burcussskdr Ikrnur tuğba kuğu ve uniqon diye iki tane instagram sayfası gayet güzel ürünleri var bak derim ben uniqondan nevresim seti yaptırdım kumaşı tasarımı çok güzel 👍
Ortmenanne16 Ikrnur merhaba atölye rakundan yaptırdım 10 parça 180 TL idi 2020 tarifesine göre Instagram dan ulaşabilirsiniz size foto da atayım fikir olsun 😊😊
Cigdm Ortmenanne16 bende bu Instagram hesabından sipariş vericem sorun yaşadınız mı önceden ödeme istiyor