Sedamurat Kızlar süreciniz nasıl geçti daha önce kaybınız oldumu doğum nasıl oldu cevaplarsanız çok sevinirim🤲🏻♥️
Melodyy Sedamurat merhaba canım bende kilolu hamile kalanlardanım 88 ile kaldım şuan 97 oldum 28 haftaligim şükür bu zamana kadar bi problem yaşamadım dogumum nasıl olur bilmiyorum ☺
SutlacimiYedimmiBen Sedamurat ilk hamileligimde 78 ile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim normal doğum yaptim
gryffindor44 Sedamurat ben 105 ile kaldım şu an 102.5 kilodayım 33 hafta bitti çok şükür. Ama şeker yüklemesinde açlığım hafif yüksek çıktığı için diyet verdiler çok da iyi geldi aslında o sayede kilo almadım başka kilo ile bağlantılı bir sıkıntım yok çok şükür hiç ödem falan olmadı hatta daha inceldim gibi hissediyorum yani😊
Buseylmz Sedamurat 76 ile hamile kaldım hemde evlendikten sonra hemen, doktorum da aksine ye diyor ki zaten vereceğim. Doğumdan sonra sıkı bir diyet ve sporla. Kendini kasma dedi. Can yani buda sonuçta üstelik 2 canlıyız. Ben kendimi kısıtlamıyorum yiyorum.
SutlacimiYedimmiBen Melodyy bnde 88 ile hamile kaldım ilk bikac ay 2 kilo verdim sonra 1 kilo aldım şimdiki kilom 87 buçuk falan 21 haftaligim böyle giderse 5 ten çok kilo almam
svdmm16 SutlacimiYedimmiBen bacaklarınız cok şişti mi bende aynı kiloda hamile kaldm doktorum zayıf kızların bacağı bile kocaman oluyor seni düşünemiyorum dedi 😏
Melodyy SutlacimiYedimmiBen ben ilk 3 ay bisey yiyemiyordum ama zayıflamadım bisey yiyememe rağmen bünyeden bünye fark var bende son zamanlarda kol bileklerim parmaklarım ayaklarım şişmeye başladı önemsemiyorum kiloyu da ne kadar sağlıklı beslensemde aliyom gene 😂😂
SutlacimiYedimmiBen svdmm16 hayr aslında benim gobekteydi hep kilo zaten 9 kilo almıştım 2.850 bebeğim doğmuştu 800 mlm suyu desem plesenta falan derken doğumdan sonra 5 i gitmişti zaten
Gzdsrm svdmm16 nasilda guzel moral veren doktormus yahu 😂benimkide her ay 1 bucuk kilo alabilirsin dedi ben ona taktim oldu gram gram hesaplarim die 😂
Buseylmz svdmm16 o nasıl doktor ya üslupsuz😞 ben çok kızıyorum böyle lüzumsuz insanlara o kadar kalp kırıcı ki.
SutlacimiYedimmiBen Melodyy bende normalde cabuk kilo veren biri değilim bu gebeligimde tiksinmem çok oldu hep kahvaltılık atıştırıyordum yeni yeni yemek yiyorum artık yinede 95 i geçmek istemem tabi 100lere yaklaştığını bilmek beni psikolojikmen etkiler
SutlacimiYedimmiBen deniznil ilk gebelik mi biraz fazla degilmi 9 kilo aslında biz kilolu hamileler toplamda bu kadar kilo almamız gerekiyor sağlığımız için kırmak için söylemiyorum yanlış anlamayın iştahınız çok mu açık
svdmm16 Gzdsrm Mumyy 15 günde 1 kilo verdim. Az vermişsin dedi 10 gün sonra tekrar gitcem 1 kilodan fazla veremezsem takibimi bırakacak 😂 ya aslında değişmek istedim doktoru başka doktora gitttim ama o da cok ilgisiz geldi 😟 3 saat bekliyoruz kapısında kilo konusunda cok sert ama cok ilgileniyor ve hassas davranıyor riske atmıyor hiçbirşeyi yine de değişebilirim ama 🤔 Bacaklarımı elleyip ıyyy heryerin boğum boğum bile dedi ama senin için söylüyorum Ağustos’ta doğum yapacaksn valla nefes alamazsın ben başıma gelecekleri biliyorm diyor
Melodyy SutlacimiYedimmiBen benimde öyle bu son zamanlarda sabah akşam kahvalti yapıyorum gün içinde meyve kuruyemiş ile gecistiriyorum kendimi 1 ay olcak nerdeyse aynı kiloda kaldım 😀 ya benim kiloyla problemim yok cok cabuk kilo veren biriyim o yuzden dert etmiyorum ben boyunuz kac ben bide supriz bi sekilde hamile oldugumu öğrendim zayıflayıp bida yeyip kilo aliyodum ben umursamiyodum fazla tam zayiflicam dedim Nolduysa hamile kaldım sonrası zaten bi süre kötü geçti 1ayi gecik kendime geldim diyebilirim ☺😂😂
Gzdsrm 75le hamile kaldim bende 28 haftaligim 78 oldum ama 2 kilo verip 78 oldum 5 kilo almis oldum ins. 10la falan kapatirim diorum ama cok acildi bu istah nasil dur denir bilemedim 😔
deniznil SutlacimiYedimmiBen yok yanlış anlamam tabiki ilk gebeliğim ve aslında iştahım çokta yok hamur işi ve aburcubur biraz fazla kaçırıyorum o yüzden akşamları yemekten sonra bide aburcubur yiyorum
Melodyy Sedamurat insallah canım rabbim sagsalim doğum yapmamızı bebislerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
SutlacimiYedimmiBen Melodyy boyum 1.67 Bnde zayıflama surecindeydim 93den 88e inmiştim hamile kaldığımı öğrendim
aeh ilk bebeğimde 90la hamile kaldım 103le normal doğum yaptım gebelik boyunca gebelik şekeri ve nefes darlığı dışında bir problem yaşamdım. Şimdi tekrar 86yla hamile kaldım 17 haftalık olduk 1,2 kilo aldım. İnşallah yine normal doğum istiyorum
Sedamurat aeh inşallah sağ salim kucağına alırsın canım teşekkür ederim böyle sorunca güzel cevaplar alınca biraz daha içim rahatladı ♥️♥️