Deletedmom9 Bayanlar 30haftadan sonra dikkat edelim ev işlerine kuzenim ev makinelerken kendini zorluyor sonrası NTS de doğum sancısı çıktı ve bu sabah doğuma aldılar bebek 33 haftalık kuvez de 🙏🏼
Mom091 Deletedmom9 yaa Allah kavustursun biran once 🤲🏻 Cok dikkat etmek gerekiyor hicbsey bebegimizden onemli degil zaten pandemide gelen giden olmuyor bu kdar temizlik takintisi olmamasi lazim yada eşten destek almak lazim
minikbaby06 Deletedmom9 ay çok geçmiş olsun hamile olduğumu öğrendiğimden beri süpürge yapmıyorum eşim yapıyor sağolsun
Ayssmom Deletedmom9 yapmasak yapan yok bebeğimizden önemli değil ama sorun yokken insan girişeyim diyor 😞
Tgbdmrc Deletedmom9 ben doğumdan iki gün önce bütün camları sildim. Duramıyorum yine elimde olmuyor. Bi tane de oğlum var şimdi sürekli kaldır indir parka arabaya derken Allah korusun inşallah
Deletedmom9 Mom091 Eşi başka şehirde ablamın 😔 Bugün de temizlik yapacaktım vazgeçtim gözüm korktu akşam eşime yaptıracağım 🤗
Mom091 Deletedmom9 ya tuhhh keske yormasaymis kendini ama bebis durmak istememis kismet ne diyelim☺️ Yok yok yapma esin yapsin yilbasi yasağında iki gun supurdu sildi sağolsun
Esramtr Kesinlikle temizlik yapmayın bırakın kalsın bende kendimi yordum 36. Haftada 4 cm açılmam var şuan yerimden kalkamıyorum, ialç kullanıyorum dikkat edin
Deletedmom9 minikbaby06 Aynen dikkat ederim bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam hazır bulundun ne olur ne olmaz👍🏼
Deletedmom9 Ayssmom Ben de öyle yapıyordum az az dinlene dinlene bakalım eşim yapamazsa ben yapacam mecbur 🤔
Ayssmom Deletedmom9 geçmiş olsun kuzenine inşallah kendini toparlar bebeği 🙏🏻 Azar azar yapıcaz mecbur erkekler sadece süpürge yapıyor zaten misafir gelmeyecek çokta önemsemeye gerek yok
Deletedmom9 Tgbdmrc Dikkat et canım valla ben de duramıyorum sürekli birşeyler çıkarıyorum oturma odamın temizledim mutfak dolapları bitti banyom var yatak odamın camları var 🙄🙄