Bsrygz1 Kızlar bugün doktor kontrölüm vardı 28+5 günlük hamileyim. Ama doktor bebek 3 hafta önden gidiyo dedi kilosuda ilerde 1550 gram dedi sizin bebekler kaç kilo birde kilolu olması veya önden gitmesi kötü birşeymi başına gelen varmı
ssnnmmm Bsrygz1 30+1de 1510gr tam haftasıyla uyumlu demişti doktor bebeğin çok önden gitmesi genelde şekerden kaynaklı oluyor tabi genetik olarak iride olabilir
Caniimkizim Bsrygz1 benim 30 da 1500 dü yanılmıyorsam Önden gitmesi erken doğuma hatta sezaryene sebep olabilir. Şekerden dolayı olabilir.
Camurcu Bsrygz1 canım 28+1 de 1500 du benim bebis de ama doktorum büyük bi sıkıntı yaratacak bisiy yok sadece tontis dedi. Şuan 38+1 iz en son 36+5 de 3150 gr idi
Bsrygz1 ssnnmmm benm ilk çocugumda hep 1 hafta önden giderdi 39 hftlk doğdu korkum benm bu 3 hafta önden gidiyosa daha erken dogmasna sebep olurmu diye çok korkuyorum
Bsrygz1 Bdp doktor peki önden gidiyo felan dedimi size ben 28+5 günlüğüm diyorum ama doktor 32+2 günlük diyo bakalm inşallah erken dogmsna sebep olmaz
sumeyye60 Bsrygz1 Benimki de 2 hafta önden gidiyordu yarın sabah kontrolüm var 28+3 bakalım ne kadar çıkacak 🤷🏻♀️
sumeyye60 Bsrygz1 Erken doğuma neden olmuyor ama eğer kafa çapı kilosu fazla olursa normal doğum şansı azalıyor 😕