mrvakdnz Kızlar merhabalar, ben bursada yeniyim ve ilk hamileliğim. Bursa içerisinde önerebileceğiniz doktor var mı acaba 😍
esmirna16 mrvakdnz Eğer özel dusunurseniz Jimer Hastanesi’nde Ferhan Hanim var. Ferhan Sönmez. Mukemmel bir hamilelik ve doğum oldu benim. Acayip guleryuzlu, insanı rahatlatan pozitif bir doktor.
Destina16 mrvakdnz Kesinlikle Gönül Doyran. Çok iyi bir doktor ve her şeyin dogalindan yana güvenim sonsuz iyi ki onla tanıştım. On kez dogurucak olsam.hepsi için ona giderim başka şehirde bile olsam. Hastanenin ebe ve hemsireleri de bir o kadar tatlı. 3400 normal.dogum sezeryanda olsa olsa 4000 TL dir herhalde arasında çok fark yok diye biliyorum. Gönül hanımın muayene ücreti 190 TL.oldu Ocak ayından itibaren tabi bence gidin bir giriusun Gönül Doyran ile derim.ben
Dryalp mrvakdnz Selçuk Soylemez gittiğim doktor bende pek bilmiyordum çok memnunum özel kliniği var anlaştığı yerde olacağım doğum baya ilgili bebekle birde sizin sağlığınızla ilgili bir defa gidersen 250devamlı gidersen 150
Eise mrvakdnz neriman çelik i önerebilirim çok çok memnun kaldigim harika bir dr Burada çok kişiye önerdim her giden çok memnun kaldı. Benim doğumum pembemavide olacak ancak pekçok yerle anlasmali
avucundaopucuk esmirna16 hemşireler ilgili miydi normal mi sezaryen mi oldunuz bende ferhan hanıma gidiyorum da muayene ücretlerinde artış oldu mu onu da merak ediyorum
UrazyadaMasal Esentepe hastanesi Gönül Doyran ikinci gebeliğim ikincisinde de Gönül hanım i tercih ettim kesinlikle çok iyi bir Dr.
Artemis16 UrazyadaMasal gönül hanımın doğum ücreti nedir acaba bi bilginiz var mı ben şuan şehir hastanesine gidiyorum ama ilk sezeryanımı gönül hanım yapmıştı gerçekten iyi bi doktor
Blackk34 Artemis16 ben de normal doğum yanlısı diye onu tercih edecektim sizin sezeryan nedeni neydi acaba? UrazyadaMasal ilki normal mi oldu acaba? Epizyo oldu mu? Ben de gönül hanımı düşünüyorum ama giden pek kimse ile konuşma fırsatım olmamıştı. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim şimdiden.
mrvakdnz UrazyadaMasal ilk kontrol için gönül hanıma gittim canım çok kararsızım napıcam hiç bilmiyorum araltırdığım zaman hastaneyle alakalı bi sürü şikayeti gördüm o karıştırdı kafamı birde pembemavi varmış o nasıl acaba
betusumm UrazyadaMasal Merhaba Gönül hanım kordonu geç kesme, o anda ten tene temas ilk emzirme detaylarına dikkat ediyor mu ?
mrvakdnz Çok teşekkür ederim, peki bi sorum daha olacak bu paket doğum vs olayı oluyomuş nedir ne değildir fiyatlar nasıl değişiyor acaba
UrazyadaMasal mrvakdnz demir sigortayı arayın orda bilgi veriyorlar hangi hastanelerde paket olduğuna dair
elian Artemis16 şehir hastanesine 3 aydır randevu bulamıyorum siz nasıl buldunuz yardımcı olur musunuz😔
Artemis16 Blackk34 benim dış gebelikten kaynaklı mecburi bi durum ben sonrasında normal doğum yapabilir miyim dediğimde yapabilirsin tabi ki demişti
UrazyadaMasal Blackk34 benim normal doğum oldu aslında sezeyana alınacaktır bebeğim kaka yapmıştı ama sezeryana hazırlıklar yapılana dek normal geldi normal doğum yanlısı bir Dr ve çok tatlı bir bayan. Her sorgulama cevap verir anlatır. İnşallah buda normal olur gerçekten eli o kadar hafif ki üç tane dikişim olmuştu ama hiç doğum yapmış gibi degildim. İyikide böyle olmuş dedim.
UrazyadaMasal Blackk34 Evet gerek duymadı canım bana zaten eldiveni takiyim bı saniye tut kendini demişti çatala çıkar çıkmaz ilk ıkınma da balık gibi kaydı yakaladı 😅
Brcccc mrvakdnz ben çok memnunum pembemaviden oraya gidiyorum en başından beri giden çok fazla tanıdığımın tavsiyesi üzerine başladım zaten
UrazyadaMasal mrvakdnz benim bir çok arkadaşım doğum yaptı Esentepe de hastane ile ilgili bir sıkıntı duymadım açıkçası. Pembe mavide iyi bir yer fakat fiyat olarak nerdeyse iki katı diyebilirim.
Brcccc mrvakdnz rica ederim muayene ücreti 290 TL kontrol süreleri 15 gün aşırı ilgili ve alakalı doktorum o kadar memnunum ve güveniyrm ki istediğim her saatte kendisine kolaylıkla ulaşabiliyor ve her trllü problemimi çözebilyrm