Psydn 27 haftalık hamileyim doktor bebek ters dedi 27 haftada 987 gram bana kilosu küçük geldi birde ters durması korkttu sürekli ayaktayım çalışıyorum ondan olabilir mi? Sizce ne yapmalıyım
Dryalp Psydn bende 27haftalıgım suan uzanman gerek bana dönsün diye yat ayaklarını yukarı uzat demişti doktor eve geldiginiZde öyle yapın dinlenin sorun olmaz olsa söylerdi doktor hem daha var benım de erken döndü
Musonn Psydn kilosu gayet iyi son haftalar bebek kilo alır benimde 27 haftada 1000 gr Dı. 32 haftada 2000 gr olmuş dokrotuö gayet iyi dedi
Eminik Psydn iyi canım benimde geçen hafta 970 di 10 gün sonra 1,100 oldu bundan sonra hızlanıcak kilo alımı inşallah
4894mercimek Kızlar bende 27 +3 bağırsaklarıma vuruyor sanki aşağılarda vuruyor canı istediğinde sizinde öylemi? 2 gün normal yukarı bürüyor 2 gün aşağıda duruyor vuruyor böyle değişik
Psydn 4894mercimek benim sürekli sol tarafıma vuruyor bazen yukarıya ama iki gündür az hareket ediyor
4894mercimek Psydn benimde öyle 2 gündür az 2 gün çok ediyorsa 2 gün az ediyor evham yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil
Dryalp 4894mercimek sanırım bu haftalar oluyormus benımde etmıyor pek hareket gece yatınca sola felan hissediyorum