Birminiginannesi Kızlar sizinde gogus aranız ve altı terleyip koku oluyormu bıkmış durumdayım hergun banyo yapıyorum en ufak terlemede kokuyor bebek dogunca koku degişiminden emmez diye cok korkuyorum başına gelen varmı ne gibi önlemler alıyorsunuz
[silindi] Birminiginannesi büyük ihtimalle duş jeli tarzı şeyler kullanıyorsunuz keselenirken onlar koku yapıyor zamanla. Benim de öyle oluyordu. Saf sabunla keselenmeye başladım ve iyice duruladım artık kokudan eser yok
Bireylulmasali Birminiginannesi ben canım 🤦🏻♀️ Çareyi her gün boynumdan aşağı yıkamakla buldum özellikle eşim işten gelmeden önce çünkü yaklaşmak bile istemiyorum 😕
58Vildan Birminiginannesi bol bol kurula arada gögüslerini aç bende oluyor göbek sıkıştırdığı için büyük ihtimalle ileride de sütün akıcak o koku yapacak hazırlıklı ol 😆
Beyzan Birminiginannesi asıl vücut bebek için koku salgiliyor. Ter bezleri değişiyor hormonlar sayesinde bebek yumuşatıcı ve deodorant kokusuna emmez ter kokunuz ona mis gelir 😍 bir de vücut su an ekstra çalışıyor göğüsler de büyüdü doğumdan sonra her şey normale döner Allah’ın izniyle
Birminiginannesi [silindi] duş jelini koku olmasın diye kullanıyorum ama denicem sizin dedigimiz ide inşallah faydası olur
Birminiginannesi 58Vildan sudyensiz geziyorum arada ama bilmyorum internetten baktım pudra surun fln yazıyordu bu kadınların neden hep boyle dertleri var ya
Beyzan Birminiginannesi ben de akıntım olunca çok korkuyorum zannederdim ama insan kendi kokusunu çok yoğun alıyor eminim eşiniz öyle yoğun almaz kokuyu