Geçen hafta Çarşamba günü doktor suyun biraz azalmış bebek de biraz az kilo almış demişti. Bol bol su ve portakal suyu elma suyu iç diye önermişti. Burada post açtım havucun suya çok iyi geldiğini söylediler, kimler söylediyse Allah razı olsun gerçekten 💕 38+0’ım şu anda bebek 2900 olmuş suyu da gayet iyi idare edecek seviyede dedi doktor. Öncelikle havucu ve suyunu öneren herkese teşekkür etmek istedim 🌿
Yine burada art arda çatı muayenesi olup bir sıkıntı yaşamadığını anlatanlar sayesinde biraz rahatlamıştım ama yine de belirsizlik insanı ürkütüyor, o çatala oturmak bir tuhaf hissettiriyor ne olursa olsun 🙄 ama normal nefes egzersizini yap gevşe vb tavsiyeler yazanlara da teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun, bu bence ciddi anlamda psikolojik (birlikte olurken bile öyle değil mi?). 20 saniye bile sürmedi. Doktor 2 parmayla ufak hareketlerle sağa sola dokunarak genişliğe bakıyor hiç ama hiç acımıyor arkadaşlar abartmıyorum, rahatlatmıyorum sizi kesinlikle acımıyor eğer cinsel birliktelik yaşayabiliyorsanız canınız acımadan kesinlikle acıtmıyor sadece biraz tuhaf hissediyorsunuz o kadar 🤷🏻♀️ ve çok şükür bana doğuma çok uygun dedi haftalardır dua ediyorum kolayca doğurayım diye ve 2 cm de açıklığım varmış perşembe sabah erkenden tekrar çağırdı bu yüzden yani geliyor gelmekte olan 🥲
dipnot: çatı muayenesine giderken tayt üzerine çizme giyerek gitmeyin giymesi çıkarması kolay şeyler olsun üzerinizde 😅