Selamın Aleykum sevgili anne ve kavuşmak için bekleyen sabırsız hamileler 🤗
Öncelikle ben kavuştum darısı sizlerin başına diyorum 🙂
Hikâyemize gelecek olursak;
Artık haftamı bile takip etmiyordum ben 36 dan bu yana her gün doğurucam umuduyla gözlerimi güne açıyordum fakat 40+ olmuş 41 haftaya girmiştik günlerdir aylardır bekliyorduk fakat kızımdan yana hiçbir işaretim yoktu küçücük de olsa bir sancı ağrı sızı su nişan nst değerlerinde değişim hiç biri. Bundan 5 gün önce salı gecesi artık psikoljik olarak yıkılmış tüm çantalarımı arabaya yüklemiş sabahı bekliyordum sabah oldu eşim geldi doktorumuza yatış istediğimi söyledim. Israrla normal doğum planlıyoruz çatıda yumuşama dahi yok seni burda tutamam o boş suni acısını çekmeni istemiyorum işe yaramicak sezeryan yapmam şuan gereksiz bebeğimiz çok iyi evine git cuma tekrar gel dedi ağlayarak evime döndüm ertesi günler ağlayarak geçti çünkü günler geceler dayanılmaz olmuştu artık. Derken geldi çattı cuma günü hala birşey yok bende fakat doktorumunuz normal doğum için planlamış olduğu son güne gelmiştik sınırları zorlayarak. Hastaneye geldik yine eve gönderilicem dedim hiç özenmeden gittim doktorum ilk nst istedi kalp atışlarımız istendiği gibi çıkmadı muayne olduk açılma yok suni sancı bu durumda işe yaramaz dedi doktorumuz sen 1 saat sonra tekrar nst ye gir bu arada çok yemek ye dedi. Gittik geldik tekrar nst ve daha kötü bir nst sonucu doktorumuz artık sona geldiğimizi bugün bu yaramazın dışarı çıkmasının şart olduğunu söyledi. Plânlar suya düştü normal doğum hayal olarak kaldı tabi o anda bu durum hiç-bir önem teşkil etmiyor kolunu kesip öyle doğurtucam dese yinede tamam diyorsun saat 3 4 sularıydı doktor amcamız siz şimdi gidin artık su dahi içmek yok akşam saat 8 9 gibi en geç burda olun kavuşuyoruz dedi öyle karmaşık bir duygu anlatamam korku heyecan mutluluk herşey herşey bir arada. Saatimiz geldi çattı ağlamamak için kendimi odamı süslemeye adapte ettim herşeyi hazırladım önlüğü son ânâ kadar giymeyi reddettim bu arada delice, sezeryan artı epidural iğne korkum vardı tamamen uyumak istediğimi söyledim kimse kabul etmedi falan fistan derken zaman geldi beni alıp götürdüler eşim ve annemle birlikte indik ameliyathaneye korkular korkular derken yattık uyuştuk bekledik dualar dualar ve o ses ? İşte benim güçlü meleğimin sesi ! Hoşgeldin anneciğim ömrüme evime huzur bereket getirdin 💓 Ramazan ayında mübarek cuma gecesinde yavrum kollarımdaydı hayal gibi herşey öyle güzel ki 😇 Seni çok seviyoruz anneciğim aramıza dünyamıza ailemize hoş geldin bizi BİZ yapanımız 🙏 25.05.2018