minnie123 Merhaba, Tuzla devlet hastanesine kontrole giden ve doğumunu orada yapacak kişiler var mı ya da doğum yapmış olan. Hastaneden bahsedermisiniz hangi doktoru tavsiye edersiniz şartlar nasıl odalar doğum süreci vs?
incininannesi minnie123 bende bekleyeyim burd bakalım yapanlar ne dicek ben internetten baktım memnun kalan da var kalmayanda
EsmamM18 minnie123 gitmedim ama bilgim var. Muayene bulmak zor randevu alamadık biz gebelere koronadan dolayı bakılmıyor dediler. Test yapmıyorlar kan hemogram vs. Doğum için eşini yanına sokmuyorlar. Odaları çift kişilik.
EsmamM18 minnie123 araştırma yaptığım zaman çevremden aldığım bilgiler bunlar. Doğum için memnun kalan var hiç kalmayan var.
minnie123 EsmamM18 lütfi Kırdar şehir hastanesine de baktım orada gebe bakılmamaktadır yazıyor her randevuda neden böyle oluyor anlamadım pandemi sebebiyle heralde
EsmamM18 minnie123 özelden test istediler 400 tl toplam. Biz devlette yaptırıp gelsek dedik. Devlet pandemiden dolayı test yapmıyor gebelere bakmıyor dedi.