Lemonade Selam kızlar puset almadık da arabada kundak yapıp kucağımda getirsem eve olur mu babynest de var ya da arkadaşımdan puset ödünç alabilirim ama kucakta giderse gerek yok 🤔
kucuktospam Lemonade puseti al canım allah korusun insanlık hali kemerini de bağla hatta bebek yola değil belli bir yaşa kadar araba koltuğuna bakmalıymış ben de yeni öğrendim.
Zeynepahmett Lemonade canim insanlık hâli Allah korusun ani bir fren falan.. ne olur ne olmaz ya baby nest ini götür ya da ödünç al. Gerek yok risk almaya. Çok minikler onlar:)
ssnnmmm Lemonade puset almalısın tek seferlik bişey değil eğer bi çevirme olursa cezayı yersiniz ayrıca güvenlik konusunda bişey söylemeye gerek yok
Marvegas1 Lemonade artık puset zorunlu diye biliyorum benden ondan aldım doğru degilmi bilmiyorum ama kucakda götürme bisi al kesin
Mahbuss Lemonade ben puset yerine portbebe aldım onu kullanacağım ilk aylarında Bence şart değil yani
Seymamuge Mahbuss Allah korusun kaza olsa kendinize mi sahip çıkacaksınız çocuğunuza mi nasıl şart değil 😔