Rbkny https://imgyukle.com/i/a12IK6 bu sekılde pozitif cıktı ama sorun şuki yanındaki Y harfi ne doktor tekrardan gelmene gerek yok kan için zaten yüksek dedi ama
Eminos123 Rbkny sonuc yuksek demek yani doktor gormus buraya neden soruyorsunuz ki saglikla kucaginiza alin insallah
Rbkny Eminos123 canım onu sormayı unuttum sadece hem burda sormamda gayet normal neden tavır alır gibi cevap veriyosunki cevaplamadan gec
Rbkny Happybsrn amin inşallah Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş haberi versin inşallah ☺️🙏🏻🤲🏻❣️
Rbkny Tugcek33 ya doktora dedim birdaha ne zaman geleyim diye gelmene gerek yok 10 gün sonra kadın doguma görün dedi
Rbkny Nurseza hayır gerçekten anlamadığım için sordum doktora da sormayı unuttum yani bu sekilde neden soruyorsun degince şaşırdım burası zaten bilgi. Almak amacı bir platform zaten ama haklısın her türlü insan var ya ☺️
Tgbanne Rbkny yani raferans aralığını gecmişsiniz yani hcg niz yüksek , yani hamilesiniz , iki gün sınra tekrar test yapıp , 2-3 kat artmasına bakılması gerekir , böylelikle sağlıklı bir gebe olup olmadıgınız anlaşılır hayırlı olsun
Denizesin Rbkny hayırlı olsun canım hamilesin Allah kucağına almayi nasip etsin sagliklA inşallah.ne zmanadr bekliyorsun birde reglin gecikmismiydi