Aslll Bebegimiz son adet tarihine göre 27 haftalik oldugu halde. Doktor kontrolünde hafta olarak önde görünmesi normalmi bunun sebebi nedir bi bilginiz varmı?
MomD Aslll 2 hafta ileri ya da 2 hafta geri olunca sıkıntı olmuyor diye okudum bende burada ama olsa doktorunuz size söylerdi
Kuzey61 Aslll benimde öyle çıktı bu hafta 21 haftalık 22 haftalık çıktı.İlk oğlum 7 yaşında onun ultrason kağıtlarına baktım dün o da başından sonuna kadar 2 hafta önden gitmiş hep ama doktorum o zamanda bana bişey söylemedi ya da ben hatırlamıyorum o zaman daha bilinçsizdim tabi. Planlı sezaryen olacaktım sat a göre henüz 1 hafta varken sezaryen gününden 1 gün önce nişanım geldi acil alındım sezaryene bence önden gidiyorsa bebek normal Doğum tarihinden önce geliyor bebek. Şimdi doktorun bana verdiği sezaryen tarihi 10 Mayıs ultrason kağıdında önden gittiği için normal Doğum tarihim görünüyor yani yine muhtemelen sezaryen tarihinden önce gelebilir 🙈
sumeyye60 Aslll Bazı genetik sebepler, beslenme veya plasenta damarlarının bebeği besleme gücü ile alakalı. Benim oğlumun da boyu tam haftasıyla uyumlu ancak göbek çevresi kilosu 2 haftaya yakın önde gidiyor. Şekerim de çıkmadığı için normal kabul ediliyor.
Seherkaraca Aslll bebeğin önde gitmesinin genetik olabileceğini söyledi doktorum. Benim oğlum da 2 hafta önde gidiyor ama şeker çıkmadı. 3 haftaya kadar önde ya da geriden gelmesi sorun değilmiş