gel_artik_bebegim kilo pkonun dusmani bu ilaclari kullansan da kilo vermeden bi etkisi olmuyor yumurtalar bos yada kalitesiz oluyor. Kendimden biliyorum 6-7 asilama ve 6 tup bebek denemesi yaptim hepsinde kiloluydum 6. Tedavimi yapan doktor kilo ver olmaz boyle dedi. 13 kilo verdim 6. Tedavimde ogluma hamile kaldim. Diger doktorlar bos yere parami aldilar tavsiye vermeden ilac yazip gectiler. 3.5 yil olmus bi okadar daha bekleme. Doktor diyorsa bi bildigi var. Yaptigim seyi soyleyim kilo verirken eve ekmek aburcubur sokmadim tabi esimde benimle birlikte diyet yapti tek basina olmuyo cok denedik. Hamur isi tatli yapmadim. 3 ay boyunca sabah 2 haslanmis yumurta yesillik sinirsiz peynir zeytin domates salatalik yedim. Oglen 1 kase yogurda 1 yemek kasigi chia tohumu kattim yedim. Aksam da 1 kase corba yemek ne varsa yarim porsiyon da ondan. Haftada iki gun tavuk et yada balik tabi yagli agir yada kizartma degil haslama izgara gibi. Haftada 3 gun en az yuruyus. 6-7 km yuruyordum. Pazar gunleri odul gunumdu ne istersem yiyordum. Zaten mide kuculuyo cok bisey yiyemiyordum. Tavsiye ediyorum. He birde pko oldugu icin dr seker ilaci vermisti o da kilo vermeyi kolaylastirdi tabi.