WandaMaximoff Bat 11 Ocak🙃 Çarşamba gününe kadar göğüs hassiyeti, göğüste şişkinlik , baş ağrısı her şey vardı. Fakat çarşamba günü kötü bir gün geçirdim. Çok yıpratıcıydı. O günden sonra bütün belirtiler kayboldu. Hayırlısı olsun.
Melihakaya WandaMaximoff benimde 11ocak bazen çok can sıkacak şeyler yaşıyorum o sıra belirtilerim olmuyor etkileniyor mu szce de
A-A-K @Burcu-2910 valla onu tam cozemedım yerleşme kanaması diyor cevremdekıler ama bilmıyorm yine pazartesi doktora gidecem sorarım
A-A-K @Burcu-2910 pazartesi adet gunum pazartesi kan verecem belirtim böyle afedersin sureklı geğirme hissi vardı bide göğüslerimde çok dolgunluk bide akıntım fazlaydı
Burcu-2910 A-A-K benım daha 10 gün var gunume inşallah bende guzel haberler alırım sen adet görmeden kaldın demi canım sadece kimyasal kanaması oldu o kadar
A-A-K @Burcu-2910 aynen canım kımyasal kanaması en son oldu daha adet olmadı ınsallah güzel haberlerini alırız senın de 🙏🥰
Papatya2768 Kızlar ben regl oldum sandım dün çok hafif akıntım oldu açık renk ama bugün oldu hala başlamadı. Göğüslerim de dolgun belim ağrıyor arada kahverengi silince geliyor. Üstüne görme gibi olsa nasıl ayırt edebilirim
Fv3 Papatya2768 5 6 günlük kan gelmediği sürece üstüne görme ihtimali yüksek. Normal adetinden daha farklı oluyormuş üstüne görme pembe ya da kahverengi geliyormuş seninki yerleşme kanaması olabilir 🤗